Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e333dc2e849c24eeb22c74ac8da06e56, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valtteri Bottaksen F1-auton ulkonäkö jakaa mielipiteitä: ”Yksi kauheimmista ikinä” – Uutisalue

Valtteri Bottaksen F1-auton ulkonäkö jakaa mielipiteitä: ”Yksi kauheimmista ikinä”

Sauber räväytti värityksellään.

Sauber on julkistanut tämän kauden F1-autonsa. Alfa Romeo -nimellä viime kaudella kilpaillut talli on pannut autonsa värityksen täysin uusiksi.

Mustan, punaisen ja valkoisen sijaan Valtteri Bottaksen menopeli hohkaa nyt räikeän vihreänä, joskin musta väri on edelleen vahvasti mukana.

Poikkeuksellinen väritys ei jäänyt F1-faneilta huomaamatta. Osa hehkutti kauniiksi ja erilaiseksi. Osa ei ymmärtänyt C44-auton väritystä lainkaan.

– Tämä voi hyvin olla yksi kauheimmista F1-autoista ikinä, nimimerkki Sam kertoi X:ssä Autosport-lehden julkaisun alla.

– On kiva nähdä jotain erilaista, mutta toisaalta tämä todistaa, miksi kukaan ei ole tehnyt tällaista aiemmin. Ei näytä hyvältä, Darryl Finch sanoi kommenttikentässä.

Timppa Moilanen havaitsi värityksessä suomalaisittain mielenkiintoisen yhteyden. Hän kutsui tallia nimellä ”Käärijä Kick Sauber F1 Team” vastatessaan Sauberin julkaisuun.

Tallin virallinen nimi on Stake F1 Team Kick Sauber.

On mahdollista, että Sauber herättää radalla enemmän huomiota värityksensä kuin suorituskykynsä ansiosta. Viime kaudella sarjan häntäpäähän jumittuneelta tallilta ei suuria odoteta tänäkään vuonna.

Bottas joutuu antamaan heikolla autolla näyttöjä, jotta F1-ura voisi vielä jatkua. Tallin toinen kuski on kiinalainen Zhou Guanyu.

Source Link is.fi