Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2170801c5f4dfa63ceb33064dc934dee, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Valtteri Bottas paljasti uuden yksityiskohdan Lappiin nousevasta piilopirtistään – ”Se kertoo jotain minusta” – Uutisalue

Valtteri Bottas paljasti uuden yksityiskohdan Lappiin nousevasta piilopirtistään – ”Se kertoo jotain minusta”

F1-kuljettaja Valtteri Bottas oli vieraana keskiviikkona julkaistussa Beyond The Grid -podcastissa, jossa häneltä myös kysyttiin Lappiin rakenteilla olevasta talostaan.

Bottas kuvaili taloa syyskuussa Instagramissa arktiseksi piilopaikaksi. Hän merkitsi tuolloin julkaisun paikaksi Kilpisjärven.

Bottas kertoi, että rakennuksen on tarkoitus valmistua joulukuun alussa. Hän ja mielitiettynsä Tiffany Cromwell suunnittelevat joulun viettämistä siellä.

Bottas lisäsi, että hänen sydänkäpynsä ei ole nähnyt australialaista perhettään lähes kahteen vuoteen, joten joulun viettäminen heidän luonaan on pariskunnan ykkösvaihtoehto. Australian-matkan toteutuminen edellyttää kuitenkin sen, että Bottas saa luvan päästä maan rajojen sisäpuolelle.

Mercedeksen F1-kuljettaja kertoi podcastissa osallistuneensa elämänkumppaninsa kanssa aktiivisesti Lapin-talon suunnittelemiseen ja sisustusideoiden laatimiseen.

Bottas ei kuitenkaan valottanut asiaa juurikaan sen tarkemmin. Yhdestä yksityiskohdasta hän innostui puhumaan kysymättäkin.

– Luulen, että se kertoo jotain minusta, että talossa on vain yksi makuuhuone. Pidän yksityisyydestä enkä liian monista vieraista. Talo on vain minulle, tyttöystävälleni ja perheelleni, Bottas sanoi naurahtaen.

Source Link is.fi