Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1a87726ac4e4d51a244e02d635ad7977, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Maski­kauppias Onni Sarmaste sai muhkeat tulot – Uutisalue

Maski­kauppias Onni Sarmaste sai muhkeat tulot

Maskikaupoista tunnetuksi tullut liikemies Onni Sarmaste tienasi vuonna 533 533 euroa. Tulot koostuivat kokonaisuudessaan ansiotuloista. Maskikaupoissa mukana olleelle kauneusyrittäjä Tiina Jylhälle ei ole merkitty tuloja viime vuodelta.

Sarmaste nousi julkisuuteen epäonnistuneista maskikaupoista Huoltovarmuuskeskuksen kanssa keväällä 2020. Kauppoihin liittyi paljon epäselvyyksiä. Maskeja oli tilattu noin 10 miljoonalla eurolla Sarmasteelta ja Jylhältä, mutta Huoltovarmuuskeskuksen mukaan toimitus ei vastannut tilausta maskien määrän eikä laadun osalta.

Keskusrikospoliisi on tutkinut maskikauppoja rikosnimikkeellä törkeä petos, ja epäiltyinä on ollut kaksi miestä. Viime keväänä uutisoitiin, että Sarmaste on toinen epäillyistä. Tapauksen esitutkinta valmistui elokuussa.

Lue lisää: Ketkä Suomessa tienasivat yli 100 000 euroa? Katso IS:n verokoneesta!

Source Link is.fi