Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_cc9ebf2d256071bea682d2fe2948a431, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäjän jousiampujat kieltäytyivät olympialaisista – Uutisalue

Venäjän jousiampujat kieltäytyivät olympialaisista

Venäläiset jousiampujat eivät aio osallistua Pariisin olympialaisiin tulevana kesänä. Asiasta kertoo venäläinen Izvestia.

Urheilijat eivät Venäjän jousiammuntaliiton puheenjohtajan Vladimir Ješejevin mukaan halua osallistua neutraalin lipun alla ilman maatunnuksia ja kansallislaulua.

Venäjä on suljettu kansainvälisestä urheilusta sen Ukrainassa käymän hyökkäyssodan vuoksi.

Osa urheilijoista saa osallistua kansainvälisiin kisoihin ilman maatunnuksia neutraaleina urheilijoina tietyin ehdoin. He eivät saa muun muassa edustaa sotilasurheiluseuroja. Lisäksi joukkuekilpailut on rajattu pois.

Ješejevin mukaan Venäjän jousiammuntaliitto oli hyväksynyt osallistumisen neutraaleina urheilijoina, mutta jousiampujat eivät itse tätä halua tehdä.

– Johtavat urheilijamme ovat Dynamon tai puna-armeijan (Venäjän armeijan joukkue TsSKA) edustajia. Heillä ei ole mitään intoa osallistua valintaprosessiin ja olympialaisiin, Ješejev kommentoi.

Olympialaiset käydään Pariisissa 24. heinäkuuta–11. elokuuta.

Source Link is.fi