Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_fb19c282ecbe013ab9d43b0550796129, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Venäläisurheilijan nokkela juoni kilpailukiellon välttämiseksi onnistui – kommentoi nyt temppua – Uutisalue

Venäläisurheilijan nokkela juoni kilpailukiellon välttämiseksi onnistui – kommentoi nyt temppua

Tenniksen nelinpelaaja Natela Dzalamidze vaihtoi edustamaan isänsä kotimaata Georgiaa, jotta venäläispelaajien panna ei vaikuttaisi hänen ammattiinsa urheilijana. Wimbledonin arvoturnaus kielsi osallistumisen venäläisiltä ja valkovenäläisiltä sotatoimien takia.

– Olen 29-vuotias. Kuinka monta vuotta minulla on vielä uraa jäljellä? Dzalamidze kommentoi edettyään Wimbledonin grand slam -turnauksessa naisten nelinpelin toiselle kierrokselle.

Dzalamidzen mukaan edustusmaan vaihtaminen tuli ajankohtaiseksi, koska hän haluaa Pariisin olympialaisiin vuonna 2024. Georgialaisena se onnistuu helpommin kuin venäläisenä, sillä hänen äitinsä kotimaassa Venäjällä tenniksen taso on kivikova, ja olympialaisiin on paljon pyrkijöitä.

Dzalamidzen vanhemmat asuvat Moskovassa. Georgian pääkaupungissa Tbilisissä usein harjoittelevalla Dzalamidzella on kahden maan passit.

– Olin joka tapauksessa aikeissa vaihtaa edustamaan Georgiaa tänä vuonna, pelaaja sanoi.

Dzalamidze pelaa Wimbledonissa serbialaisen Aleksandra Krunicin parina. Ranskan avoimissa alkukesästä hän pelasi venäläisen Kamilla Rahimovan kanssa.

– Rakastan Venäjää ja Georgiaa yhtä lailla. Minun sydämessäni on kaksi palasta, Dzalamidze sanoi.

Hänen Wimbledon-valmistautumistaan varjosti koronatartunta kolme viikkoa sitten. Paluu ikonisille ruohokentille kuitenkin piristi.

– Nautin täällä jokaisesta minuutista, georgialaispelaaja totesi.

Source Link is.fi