Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_0a516722c7a1b5a38d2b3472e3d28d44, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Viaplaylta uusi kriisiratkaisu – Uutisalue

Viaplaylta uusi kriisiratkaisu

Viaplay ei näytä kaikkia Valioliigan otteluita Ruotsissa ja Tanskassa. Ainakaan toistaiseksi uudistusten ei kerrota ulottuvan Suomeen.

Jalkapallon Englannin Valioliigaa televisioiva suoratoistopalvelu Viaplay on päätynyt sarjan televisioinnissa uuteen kriisiratkaisuun.

Ruotsalaislehdet Aftonbladet ja Dagens Nyheter sekä tanskalaislehdet Ekstra Bladet ja B.T. kertovat, ettei edes kalleimmalla Viaplay-tilauksella näe kaikkia Valioliigan otteluita.

Viaplay ja Amazon ovat lehtien mukaan tehneet sopimuksen, joka antaa Amazon Prime Videolle yksinoikeuden yhteen Valioliigan otteluun jokaisella ottelukierroksella.

– Se on kokonaisarvion mukaan oikea tie meille. Olemme aina avoinna kumppanuuksille, jotka antavat parhaan tuoton sijoituksillemme, Christian Albeck sanoo Aftonbladetille.

Albeck toimii Viaplay Groupin väliaikaisena toimitusjohtajana Ruotsissa.

Kaikkiaan Viaplayn paketista poistuu siis 38 ottelua. Ratkaisu koskee Prime Videon lehdistötiedotteen mukaan Ruotsia ja Tanskaa.

Suomalaiset Valioliigan seuraajat saavat siis ainakin toistaiseksi pitää kiinni 380 ottelun Valioliiga-kattauksestaan.

Viaplayn ja Prime Videon sopimus on voimassa neljä vuotta ja sisältää kaikki Valioliigan ottelut, jotka alkavat lauantaisin kello 14.30 Suomen aikaa.

Lauantain Valioliiga-kattaus ei kuitenkaan ala aikaisin läpi kauden, vaan kello 14.30 alkavia otteluita pelataan noin 25 viikonloppuna. Näin on esimerkiksi tällä kaudella.

Prime Video näyttää siis toistakymmentä ottelua muuhun aikaan. Viaplay saa valita parhaan ottelun arkipäivien ottelukierroksilta, joten niihin Amazon ei pääse käsiksi.

– Vahva urheilutarjontamme ei juuri muutu. Näytämme jatkossakin noin 90 prosenttia kaikista [Valioliigan] otteluista yksinoikeudella, Albeck sanoo.

Hän ei antanut Aftonbladetille suoraa vastausta kysymykseen, joka koski sitä, miten suuri riski Viaplaylla on ajautua konkurssiin kahden seuraavan vuoden aikana.

Suoratoistopalvelu teki viime vuonna yli 870 miljoonan euron jättitappiot.

Viaplayn tilaus maksaa Ruotsissa 699 kruunua eli noin 61 euroa kuukaudessa. Albeck ei vastannut Aftonbladetin kysymykseen siitä, voiko paketin hinta muuttua tänä vuonna.

Suomessa Viaplay Total maksaa 44,99 euroa kuukaudessa.

12 kuukauden sitovalla tilauksella tilausmaksu putoaa Suomessa 36,99 euroon kuukaudelta, jolloin tilausjakson kokonaishinta on 443,88 euroa.

Source Link is.fi