Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8a3cc317afd90fead7266841706746c6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Video: Kentille palannut Teemu Pukki järjesti Norwichin voittomaalin ”ihanalla” tavalla – Uutisalue

Video: Kentille palannut Teemu Pukki järjesti Norwichin voittomaalin ”ihanalla” tavalla

Vaihdosta kentälle tullut Teemu Pukki oli Norwich Cityn avainhahmo, kun Valioliigan seura raivasi tiensä Englannin cupin neljännelle kierrokselle lyömällä Charlton Athleticin 1–0.

Pukki syötti Milot Rashican 80. peliminuutilla viimeistelemän maalin. Pukki pääsi vastaiskussa karkuun Charltonin puolustukselta ja tarjoili pallon maalin eteen Raschicalle, joka pääsi laukomaan tyhjään maaliin viiden metrin etäisyydeltä.

Maali oli viisi edellistä otteluaan hävinneen Norwichin ensimmäinen sitten marraskuun lopun.

Norwich twiittasi videon osumasta Twitter-tilillään ja kehui Pukin ”ihanaa malttia”.

Lue lisää: Zlatan Ibrahimovic nousi Cristiano Ronaldon rinnalle maaliennätyksessä

Kolmannella sarjatasolla pelaava Charlton oli sitkeä vastus Valioliigan Norwichille. Se järjesti vielä erinomaisen maalipaikan lisäajalla, mutta Ben Purrington pukkasi pallon läheltä ylärimaan.

Pukki, 31, ei ollut pelikuntoinen Norwichin edellisessä Valioliigan ottelussa Crystal Palacea vastaan. Sunnuntaina hän aloitti ottelun vaihtopenkillä, mutta tuli kentälle tauon jälkeen.

Source Link is.fi