Banner Before Header

Video: Morsiamelta hillitön reaktio papin edessä! Pariskunta kuuli Lewis Hamiltonin F1-voitosta kesken vihkimisensä

Kun Lewis Hamilton ylitti sunnuntaina Brasilian F1-osakilpailun maalilinjan ensimmäisenä, eräs hääpari oli juuri saamassa toisensa.

Tieto brittikuskin ykkössijasta saavutti papin edessä seisoneet espanjalaiset onnen kyyhkyläiset kesken seremonian. Mercedeksen F1-talli jakoi Twitterissä videon kaksikon reaktioista.

Etenkin morsian otti tiedon vastaan riemusta kiljuen ja villisti tuulettaen. Sulhanen otti tiedon vastaan selkeästi hillitymmin. Juhlaväki nauroi taustalla hyväntuulisesti.

Eikä siinä vielä kaikki.

Juhlaväen joukossaan oli monille tuttu hahmo valkoisessa asussaan ja punaisessa rusetissaan. Juhliin oli järjestetty paikalle pahvi-Hamilton.

F1-tähti Hamilton jakoi häävideon Twitter-tilillään. Hänkin oli huomannut oman hahmonsa päätyneen häävieraiden joukkoon.

– Huomatkaa pahvihahmo taka-alalla! Tämä on mahtavaa! Hamilton kirjoitti ja lisäsi perään sydänemojin.

Sulhanen paljasti Twitterissä, että hänen mielitiettynsä on Hamilton-fani, kun mies itse on Daniel Ricciardon kannattaja.

Miehen harmiksi Ricciardo joutui keskeyttämään Brasilian kisassa.

Onnellinen pari nautti häämaljansa kengistä. Ricciardo on tehnyt tavaramerkikseen ”shoey-tempun” eli juhlinut palkintokorokesijaansa siemailemalla kuohuvaa ajokengästään.

Source Link is.fi