Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_87250b06870a17a32ce375a6c6e711e7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Viivi Lehikoiselta kova päätös – ”Oma ura piti laittaa etusijalle” – Uutisalue

Viivi Lehikoiselta kova päätös – ”Oma ura piti laittaa etusijalle”

Suomen yleisurheilumaajoukkue koki kovan takaiskun viikonlopun Ruotsi-otteluun.

Suomen aituritähti Viivi Lehikoinen jättää ensi viikonloppuna Tukholmassa kisattavan Ruotsi-ottelun väliin.

Lehikoinen, 24, kertoi asiasta maanantaina Instagramissa.

– MM-kisat on saatu päätökseen ja on seuraavien kisojen aika. Ensi viikonloppuna se tarkoittaa Timanttiliigaa Kiinassa ja näin ollen Ruotsi-ottelu jää tänä vuonna välistä, Lehikoinen kirjoitti.

Timanttiliigan kilpailu kisataan ensi lauantaina Xiamenissa, joten kilpailut menevät päällekkäin.

– Ruotsi-ottelu on suomalaiselle yleisurheilijalle kauden kohokohtia ja niin myös mulle. Olen viimeiset vuodet triplannut (toim. huom. juossut kolme matkaa) ja kropan laittaminen likoon joukkueen puolesta on ollut tärkeää. On siis ollut äärimmäisen vaikea päätös tehdä tämä ratkaisu, mutta tässä vaiheessa oma ura piti laittaa etusijalle, hän jatkoi.

Lehikoinen on juossut tänä kesänä 400 metrin aitojen SE:n 54,40 ja pääsi Budapestin kovatasoisessa MM-välierässä kahdeksan sadasosan päähän ennätyksestään.

Lehikoinen oli Budapestissa 13:s ja hänen poisjääntinsä jättää Suomen Ruotsi-ottelun joukkueeseen ison loven.

Lehikoinen oli nimetty juoksemaan sekä päälajissaan 400 metrin aidoissa että 4×400 metrin viestissä.

– Kun tavoitteet tekemisessä on korkealla, kovimmat mahdolliset kisat palvelevat kehittymistä. Ja tällä hetkellä koviin kisoihin pääseminen edellyttää näitä kovia päätöksiä, Lehikoinen linjasi.

– Olen kuitenkin hengessä mukana Suomen joukkueen kanssa ja ensi vuonna taas mukana kaatamassa Ruotsia. Koko joukkueelle isot kannustukset.

Ruotsi-ottelu mitellään 2.–3. syyskuuta.

Source Link is.fi