Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_53ecba6a52f2cacd599905e81064b040, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ville Peltonen Latvian maajoukkueeseen – Uutisalue

Ville Peltonen Latvian maajoukkueeseen

Peltonen nähdään keväällä MM-kisoissa osana Latvian valmennusryhmää.

Jääkiekon Liigassa pelaavana Helsingin IFK päävalmentaja Ville Peltonen on nimetty Latvian maajoukkueen valmennusryhmään kevään MM-kisoihin.

Latvian päävalmentaja on Harijs Vitolins. Kahdeksan hengen valmennustiimiin kuuluu Peltosen lisäksi myös toinen suomalainen, jo viime keväänä mukana ollut Petteri Nummelin.

– Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä Latvian maajoukkueeseen. Olen iloinen päästessäni työskentelemään Harjisin, muun valmennuksen ja henkilökunnan, sekä latvialaisten pelaajien kanssa vuoden 2024 MM-kisoissa. Tällä hetkellä kaikki keskittyminen on kuitenkin HIFK:n kaudessa ja kevään peleissä, Peltonen kommentoi HIFK:n tiedotteessa.

Latvia voitti viime vuonna yllättäen MM-pronssia. Joukkue pelaa toukokuussa Ostravan B-lohkossa, jossa se kohtaa Yhdysvallat, Saksan, Ruotsin, Slovakian, Ranskan, Kazakstanin ja Puolan.

HIFK on Liigassa kuudentena, kun runkosarjasta on jäljellä joukkueesta riippuen 5–7 ottelua. Joukkue kohtaa keskiviikkona kotikentällään kolmantena olevan Pelicansin.

Source Link is.fi