Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e1fe90293ad3beeffe8de36e391dd7b3, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Villi huhu NHL:n suomalais­maali­vahdista – rupu­sakista super­joukkueeseen? – Uutisalue

Villi huhu NHL:n suomalais­maali­vahdista – rupu­sakista super­joukkueeseen?

Tampa Bayn ykkösvahdin loukkaantuminen voi käynnistää siirtoliikenteen.

NHL:n suosikkeihin kuuluva Tampa Bay Lightning koki kovan takaiskun tällä viikolla kun selvisi, että maalivahti Andrei Vasilievski on sivussa parisen kuukautta loukkaantumisen vuoksi.

Vasilievski joutui viime torstaina selkäleikkaukseen, ja Tampa joutuu nyt pohtimaan kuumeisesti maalivahtitilannettaan. Sen ykkösvaihtoehto tällä hetkellä omasta takaa on Jonas Johansson, jonka 35 ottelun mittainen NHL-ura on toistaiseksi ollut vaihteleva.

The Hockey Newsin toimittaja Max Miller spekuloi THN:n sivuilla, että San Jose Sharksin Kaapo Kähkönen olisi mainio tuuraaja Vasilievskille tämän loukkaantumisen ajaksi.

Espoo Bluesin kasvatti taistelee vaatimattomaksi povatun Sharksin ykkösvahdin paikasta kesällä värvätyn Mackenzie Blackwoodin kanssa. 27-vuotias suomalainen on osoittanut etevää torjuntavirettä parhaimmillaan Minnesotan ja San Josen maalilla, ja NHL-kokemusta on 102 ottelun verran.

– Kähkönen ja Blackwood ovat odoittaneet pystyväsä pelaamaan korkealla tasolla NHL:ssä. Kumpikaan ei ole päässyt pelaamaan Tampa Bayn tasoisen vankan puolustuksen takana, Miller huomauttaa.

Kähkösen sopimus kattaa vain alkavan kauden, Blackwoodin kaksi kautta. Joukkuettaan uusiksi mylläävä Sharks ottaisi varmasti ilomielin vastaan lisää varausvuoroja tulevien vuosien tilaisuuksiin.

– Seuralla on Eetu Mäkiniemi ja Georgi Romanov odottamassa tilaisuuksiaan, joten Sharks saattaa haluta jotain irti Kähkösestä. Mäkiniemi esiintyi edukseen kahdessa NHL-ottelussaan viime kaudella, ja seura odottaa paljon Romanovilta tulevaisuudessa.

Romanov on ollut pelaajatarkkailijoille täysi mysteeri ennen kauden alkua. Mäkiniemi aloittaa kauden farmijoukkue Barracudan mukana.

Source Link is.fi