Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_047006fcd16e430bd2d5640555347c39, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Vladimir Putinin ylistämä Aleksandr Bolshunov rikkoi somehiljaisuutensa – julkaisi heti pullistelukuvan – Uutisalue

Vladimir Putinin ylistämä Aleksandr Bolshunov rikkoi somehiljaisuutensa – julkaisi heti pullistelukuvan

Pekingin olympialaisten miesten hiihdot olivat kahden tähden juhlat: Iivo Niskasen ja Venäjän Aleksandr Bolshunovin. Maailma muuttui pian kisojen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta.

Oman osansa kolhuista hyökkäyksen jälkeen otti myös Bolshunov, mutta jos hänen sosiaalista mediaansa on uskominen, ei Pekingin jälkeen ole tapahtunut juuri mitään.

Bolshunov palasi Instagramin aktiivipäivittäjäksi kahdeksan viikon tauon jälkeen maanantaina.

Hiihtotähti latasi tililleen kuvan, jossa on juuri päättänyt pitkän pyöräilylenkin. Hänellä on yllään kypärä ja muut olennaiset varusteet. Kasvoja koristaa leveä hymy ja hauikset pullistelevat.

– 180 kilometriä erittäin kiinnostavaa ja vaikeaa reittiä pitkin! Nämä treenit nostavat seuraavalle tasolle, saatetekstinä luki.

Päivitys oli samanlainen banaali urheilupäivitys, jollaiset tulevat Bolshunovin tiliä selaillessa tutuksi. Sometauon aikana tililtä ovat kadonneet mitkään millään tavalla maailman nykytilaan viittaavat päivitykset, kuten neuvostohenkiset kuvat maaliskuulta.

Yhdessä kuvassa venäläistähti hiihti puusuksilla ja kirjoitti mukailevansa Neuvostoliiton tyyliä Lake Placidin olympialaisissa vuonna 1980.

Bolshunov jakoi keväällä myös otoksen, jossa hän urheili yllään neuvostoaikaiset trikoot. Hän poisti kuvat Instagramista pari päivää niiden julkaisemisen jälkeen.

Bolshunov herätti myös pahennusta hiihtoväen keskuudessa, kun hän esiintyi monen muun urheilutähden tapaan Vladimir Putinin tukikonsertissa.

Sen sijaan Bolshunov ei ollut paikalla huhtikuussa järjestetyssä olympiasankarien palkitsemistilaisuudessa. Syyksi kerrottiin, että hän ”reputti” koronatestin.

Putinilta riitti silti vuolaasti kehuja hiihtosankarille.

– Aleksandr Bolshunov keräsi huomattavan määrän mitaleja Pekingissä. Kaikki tietävät tämän hyvin. Hänellä on kolme kultaa, hopea ja pronssi. Ja hän on ansainnut symbolisen tittelin suksien kuninkaana, Putin sanoi tuolloin.

Source Link is.fi