Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_15117f9a19b9f4cff07b4d5bec240f4e, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Wilma Murron hyppääminen Ruotsi-ottelussa vaakalaudalla – valmennuspomolta hämmentävä lausunto – Uutisalue

Wilma Murron hyppääminen Ruotsi-ottelussa vaakalaudalla – valmennuspomolta hämmentävä lausunto

Suomalaisen yleisurheilun kuuma hahmo Wilma Murto ei saapunut perjantaina paikalle Ruotsi-ottelun tiedotustilaisuuteen, vaikka hänen piti olla paikalla.

– Wilma ei tänään päässyt paikalle, mutta huomenna hän on sitten tulossa Helsinkiä kohti, SUL:n valmennuspäällikkö Tuomo Salonen sanoo.

Tietojemme mukaan hänen hyppäämisensä on vielä arvoitus?

– Kaikkien kilpaileminen on arvoitus, huomenna saadaan kisat käyntiin, Salonen vastaa kryptisesti.

Naisten joukkueen kapteeni ei jäädä pois noin vain merkittävästä mediatilaisuudesta.

Onko poissaolon syy loukkaantuminen tai sairastuminen?

– On ollut paljon pyöritystä EM-kisojen jälkeen ja Wilma pääsee nyt vähän hengähtämään, Salonen sanoo.

Murron kilpailukausi jatkuu ensi viikolla Zürichin Timanttiliigan finaalitapahtumassa keskiviikkona ja viikonloppuna suomalainen hyppää vielä Saksassa.

– Hän matkustaa Zürichiin sunnuntaina ja on tiivis viikonloppu

Ruotsin joukkueen suurin tähti, seiväshypyn ME-mies Armand Duplantis jättää maaottelun väliin keskittyäkseen Timanttiliigan huipentumaan. Ilmeisesti Murrolla on hieman samanlainen suunnitelma.

– Hän saa sen verran rauhaa, katotaan nyt, että pääsee lauantaina paikalle ja sunnuntaina Zürichiin, Salonen pyörittelee juristin pätevyydellä.

Suomen toinen Euroopan mestari Topi Raitanen ilmoitti jo aikaisemmin, ettei hän pysty juoksemaan maaottelussa sairastuttuaan koronaan.

Source Link is.fi