Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d5976a564f579e55a9e9aa96c5c791a9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Wilma Murron puoliso kertoo muutoksesta, jonka hän huomasi seivästähdessä – Uutisalue

Wilma Murron puoliso kertoo muutoksesta, jonka hän huomasi seivästähdessä

Wilma Murto kertoi lomansa huippuhetkestä.

Seiväshyppääjä Wilma Murto saapui Yleisurheilugaalaan yhdessä puolisonsa Jaakko Linkoheimon kanssa perjantai-iltana Helsingissä. Gaalassa palkittiin kuluneen kauden parhaat yleisurheilijat.

Murrolle, 25, voi odottaa aimo palkintosaalista illasta. Hän voitti kauden aikana sisäratojen Euroopan-mestaruuden ja MM-pronssia Budapestin kesäkisoista.

Linkoheimo, helsinkiläinen liikunnanopettaja, seurasi kumppaninsa kautta hyvillä fiiliksillä.

– Tuntui, että Wilma meni eteenpäin. Hän osoitti itselleen henkisesti, että kuuluu maailman parhaan kolmen hyppääjän joukkoon. Samalla hänelle jäi nälkää, Linkoheimo kertoo.

– Kun tulimme kotiin Budapestista, Wilmaa vähän harmitti. Ei ole niin kivaa olla kolmas kuin ykköspallilla.

Murron tuloksissa on tapahtunut valtava muutos reilun vuoden aikana. Suomen ennätys kohosi Münchenin EM-kisoissa jo korkeuteen 485.

Linkoheimo on nähnyt muutoksen myös naisessa itsessään.

– Jos se on edes mahdollista, Wilman keskittyminen on nyt entistä enemmän siinä, että hän haluaa olla maailman paras. Asiat mietitään sitä kautta, tukeeko se treeniä ja urheilu-uraa vielä enemmän, kuin muutama vuosi sitten, Linkoheimo sanoo.

Murto pääsi kisakautensa jälkeen lomailemaan. Hän osallistui Timanttiliigan huipennukseen Yhdysvaltojen Eugenessa, jonka jälkeen hän päätti ex tempore ottaa ”omaa lomaa” Los Angelesissa. Myöhemmin hän vietti vielä jo kauan sitten varaamansa lomareissun Espanjassa.

– Sain sopivan irtaantumisen urheilijan arjesta. On hyvä merkki, jos kolmen viikon lomasta ensimmäisenä kahtena ei voisi vähempää kiinnostaa mikään urheiluun liittyvä, ja viimeisellä viikolla alkaa jo selailemaan omia vanhoja hyppyjään kansioista. Että taas mennään, harjoituksiin tällä viikolla palannut Murto kertoo.

Loman huippuhetken hyppääjä koki Los Angelesissa.

– Olin ensimmäistä kertaa stadionkeikalla. Menin yksin SoFi-stadionille katsomaan Ed Sheerania. Se oli hauska juttu, Murto kertoo.

Stadion on NFL:ssä pelaavien Los Angeles Ramsin ja Los Angeles Chargers -joukkueiden kotikenttä, joka vetää 70 000 katsojaa.

Instagramin perusteella Murto ajeli ”Enkelten kaupungissa” myös avoautolla. Hyvät autot eivät ole hänelle nykyisin vieras asia, sillä hänellä on yhteistyökumppanina eräs saksalainen automerkki.

– Jos on lomalla Kaliforniassa ja suunnittelee pientä road tripiä, asiaan kuuluu avoauto, Murto kommentoi.

Source Link is.fi