Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_17da53c0729de955734f830f0b83fd2c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yeboyah palasi TTK-parketille – somekansalta yksimielinen reaktio – Uutisalue

Yeboyah palasi TTK-parketille – somekansalta yksimielinen reaktio

Somessa ihastellaan Yeboyahin ja Valtterin paluuta kilpailuun.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa on meneillään semifinaaliviikko. Illan avasivat Yeboyah ja Valtteri Palin wieninvalssillaan.

Viime viikolla kisasta pudonneet Yeboyah ja Valtteri pääsivät takaisin mukaan parketille, sillä kisaaja Jarkko Niemi joutui jättämään parketit taakseen ennenaikaisesti sairastuttuaan kovaan flunssaan.

– Jumaleissön MIKÄ TANSSI!! Yeboyah ja Valtteri, däääm! Kirsikka kakun päällä Johanna Försti lauloi Alice Keysin Fallin kappaleen, eräs kommentoi X:ssä.

Yeboyah ja Valtteri palasivat parketille. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

– Ihanaa kun Yeboyah ja Valtteri sai palata kisaan, joku hehkuttaa.

Tuomarit ja yleisö pitivät esityksestä. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

– Ihana dramaattinen valssi. Tanssissa upea, rohkea alku! Mieletön biisi! Mahtava fiilis! Tykkäsin!! joku hehkuttaa.

Yeboyah ja Valtteri saivat aplodeja yleisöltä hienon nostoliikkeen yhteydessä ja lopun pyörähdyksessä. Myös kovat vislaukset ja aplodit tulivat esityksen lopussa.

Esitys tanssittiin alunperin Alicia Keysin kappaleeseen Fallin’.

– Hienoa, että meidän sääntökirja sallii paluun kisaan. Tämä oli erittäin onnistunut wieninvalssi. Tämä oli ehkä teidän paras tanssi tähän mennessä, ja juuri oikeaan hetkeen. Tämä oli todella hieno kokonaisuus, tuomari Jukka Haapalainen kehui.

Pisteitä tuomareilta esitys keräsi 27.

Pisteitä pari keräsi 27. Kuva: Pete Aarre-Ahtio / IS

Yeboyah kertoi esityksen jälkeen olevansa kiitollinen kisaan paluusta.

– Tottakai palattiin hyvällä asenteella, me halutaan olla täällä. Me koetaan, että meillä ei ole mitään menetettävää, Valtteri sanoi.

Source Link is.fi