Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_56042ca24772d2bf1ac514953206ddbf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yhdysvaltain ja Venäjän puolustus­ministerit keskustelivat Ukrainan tilanteesta – Uutisalue

Yhdysvaltain ja Venäjän puolustus­ministerit keskustelivat Ukrainan tilanteesta

Yhdysvaltain puolustusministeri Lloyd Austin keskusteli torstaina puhelimessa venäläisen virkaveljensä Sergei Shoigun kanssa Ukrainan tilanteesta.

Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan ministerit keskustelivat maanantaina maiden edustajien kesken käytävistä neuvotteluista. Keskiviikkona Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken sanoi, että neuvottelut eivät onnistu niin kauan kuin Ukrainaa osoitetaan aseella.

Venäjä on sijoittanut kymmeniätuhansia sotilaita Ukrainan vastaisen rajan tuntumaan. Venäjä taas on vaatinut takuita siitä, ettei Ukrainaa rohkaista liittymään sotilasliitto Natoon.

Venäjää on syytetty Itä-Ukrainan separatistien tukemisesta. Sota Itä-Ukrainassa on jatkunut vuodesta 2014 ja vaatinut ainakin 13 000 ihmisen hengen.

Source Link is.fi