Banner Before Header

Yhteiskuva julki: presidentti Niinistö poseeraa kruununprinsessa Victorian kanssa

Ruotsin hovi julkaisi virallisella Instagram-tilillään kuvan, jossa kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel poseeraavat yhdessä tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa. Yhteiskuva on otettu viikonloppuna Tukholman pörssitalolla.

Kuvassa Niinistö poseeraa tummanpunaiseen, samettiseen iltapukuun pukeutuneen kruununprinsessan vierellä. Victorian toisella puolella poseeraa hänen puolisonsa prinssi Daniel.

Hovin mukaan kruununprinsessa Victoria ja presidentti Niinistö tapasivat Tukholman kuninkaallisen sotatieteen akatemian 225-vuotisjuhlassa perjantaina.

Tilaisuuden pääpuhujana toiminut Niinistö piti juhlassa puheen, jossa hän nosti esiin muun muassa Suomen ja Ruotsin puolustusyhteistyön.

Presidentti Niinistö oli pääpuhujana Tukholman pörssitalolla järjestetyssä juhlassa.

Kruununprinsessa Victoria oli pukeutunut juhlaan samettiseen iltapukuun.

Niinistö totesi puheessaan muun muassa, että Pohjoismaiden on pidettävä yhtä siinä, kuinka vakavasti ne suhtautuvat omaan turvallisuuteensa ja millaisin keinoin ne siitä huolehtivat.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel osallistuivat juhlallisuuksiin Ruotsin hovin edustajina.

Lue lisää: Presidentti Niinistö varoittaa ennakkoon uudesta turvallisuus­riskistä: ”Suomi on kulkemassa eri suuntaan kuin Ruotsi ja muut Pohjoismaat”

Tasavallan presidentin kanslian mukaan Niinistö tapasi vierailunsa aikana myös Ruotsin pääministeri Stefan Löfvenin.

Source Link is.fi