Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1a7c5c51d72816231e8a6f838e65d5ad, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yksi kuoli auto­räjähdyksessä Liverpoolissa – poliisi otti kiinni kolme miestä – Uutisalue

Yksi kuoli auto­räjähdyksessä Liverpoolissa – poliisi otti kiinni kolme miestä

Britannian poliisi on ottanut kiinni kolme parikymppistä miestä, joita epäillään Liverpoolissa sunnuntaina tapahtuneesta autoräjähdyksestä, kertoo CNN.

Räjähdyksen seurauksena yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui. Loukkaantunut on hoidossa sairaalassa, eikä hänellä ole hengenvaaraa.

Räjähdys tapahtui lähellä Liverpool Women's Hospital -sairaalaa. Tapausta tutki paikallisen poliisin lisäksi myös terrorisminvastainen yksikkö.

Kolme nuorta miestä otettiin kiinni terrorismilain nojalla.

Vielä ei kuitenkaan tiedetä, mikä aiheutti räjähdyksen. Poliisin tietojen mukaan räjähtänyt auto oli taksi, joka oli pysähtynyt sairaalan eteen hieman ennen räjähdystä.

Kansalaisia kehotetaan pysyvän rauhallisina mutta valppaina, poliisi tiedotti.

Pääministeri Boris Johnson kirjoitti Twitterissä:

– Ajatukseni ovat kaikkien niiden luona, joita hirvittävä tapaus Liverpoolissa tänään kosketti. Haluan kiittää ensihoitohenkilöstöä nopeasta toiminnasta ja ammattimaisuudesta sekä poliisia heidän työstään tutkinnan parissa.

Source Link is.fi