Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_a543ab8348a802398ea9035ce9557b1f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yle: Kerttu Niskanen tylytti Aino-Kaisa Saarista – Uutisalue

Yle: Kerttu Niskanen tylytti Aino-Kaisa Saarista

Entisten maajoukkuetoverusten välillä kipunoi, kertoo Yle.

Kerttu Niskanen (vas.) ei pitänyt Aino-Kaisa Saarisen (oik.) kommenteista. Kuva: Janne Nykänen, Jeff Mcintosh / The Canadian Press / ZUMA / MVphotos

Hiihtotähti Kerttu Niskanen kimpaantui entisen maajoukkuetoverinsa Aino-Kaisa Saarisen sanoista, kertoo Yleisradio.

Ylen hiihtoasiantuntijana nykyisin työskentelevä Saarinen, 45, kommentoi Niskasen, 35, suoritusta kriittisesti Holmenkollenin maailmancupin kisan jälkeen. Niskanen jäi 50 kilometrin kisassa (p) viidenneksi.

Ruotsin Frida Karlsson voitti kisan ylivoimaisesti, mutta Saarisen mielestä Niskasen olisi pitänyt pystyä vastaamaan Karlssonin vauhtiin samaan tapaan kuin helmikuussa Canmoren 20 kilometrin kilpailussa (p). Tuolloin toiseksi hiihtänyt Niskanen jäi vain 1,6 sekuntia voittaja-Karlssonista.

– He menivät Kanadassa rinta rinnan. Kertun paras kunto taisi kuitenkin jäädä rapakon taakse, Saarinen sanoi Ylelle Holmenkollenin jälkeen.

Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Maailmancupin päätösviikonloppuun Falunissa valmistautuvalta Niskaselta kysyttiin Saarisen sanoista. Niskanen vastasi nauraen, mutta myös terävästi.

– Vanhuus kai sillä Aikulla [Saarinen] on tullut, näkeekö hän väärin? Joku mainitsi, että kunto jäi jo Tourille, mutta minun mielestäni ihan hyvä vauhti on vielä löytynyt. Totta kai, kun kausi menee pidemmälle, niin tulee päiväkohtaista heittelyä. Kaikki päivät eivät ole samanlaisia. Vire vaikuttaa, olkoon kunto kuinka hyvä tahansa, Niskanen sanoi.

Falunissa hiihdetään perjantaina sprintit, lauantaina 10 kilometrin väliaikalähdöt (p) ja sunnuntaina 20 kilometrin yhteislähdöt (v).

Source Link is.fi