Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_978339f7783d2a9df0267d3c97646136, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yle: Remi Lindholm sai kuulla ikävän olympiauutisen – antoi palaa sosiaalisessa mediassa – Uutisalue

Yle: Remi Lindholm sai kuulla ikävän olympiauutisen – antoi palaa sosiaalisessa mediassa

Hiihtäjä Remi Lindholm hätkäytti sosiaalisen median seuraajiaan sunnuntaina. Hän kirjoitti Twitteriin viesti, jossa luki ”Magnar Dalen takas”.

Norjalainen Dalen valmensi Suomen hiihtomaajoukkuetta vuosina 2006–2014. Yleisradion mukaan Lindholm, 23, alkoi haikailla menneille vuosikymmenille, kun hänelle kerrottiin, ettei hän ole ensi viikon alussa Pekingin talviolympialaisiin valittavien urheilijoiden joukossa.

Lindholm lähtee hiihtomaajoukkueen matkassa Italiaan korkeanpaikan leirille valmistautumaan Pekingiin, mutta joutuu odottamaan valintaa siihen asti, että muut olympiapaikasta taistelevat hiihtäjät ovat päässeet vielä antamaan näyttöjä Planican maailmancupin kisassa, joka hiihdetään 22.–23. tammikuuta.

– Italiassa en tiedä, valmistaudunko Kiinaan vai kotimatkaan, Lindholm sanoi Ylelle.

Ylen mukaan tilanne turhauttaa Lindholmia.

– Ihmetyttää, että miten yhden kisan perusteella voitaisiin valita miehiä Pekingiin viikko ennen kisoja, Lindholm sanoi Ylelle.

Lindholmin sosiaalisen median avautuminen ei rajoittunut Twitteriin. Hän julkaisi sunnuntaina Instagram-tarinoissaan tekstin, johon oli liittänyt Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallisen tilin @xcteamfin. Lindholmin viesti maajoukkueelle oli ytimekäs: v***n lampaat.

Lindholm poisti julkaisun myöhemmin, mutta kuvakaappaus lähti kiertämään hiihtopiireissä.

Ilta-Sanomat haastatteli Lindholmin ennen kuin Yle kertoi Lindholmin saaneen kuulla, ettei häntä vielä valittu olympialaisiin. IS ei ole tavoittanut Lindholmia kommentoimaan asiaa uudelleen Ylen uutisen jälkeen.

Remi Lindholm, miksi julkaisit ja myöhemmin poistit tämän tekstin?

– Se oli huonoa huumoria, kuntosalilta sunnuntai-iltana tavoitettu Lindholm vastasi Ilta-Sanomille.

Mikä siivitti tähän huumoriviestiin?

– Minulla on aika huono huumorintaju, lyhytsanainen Lindholm totesi.

Kyse ei siis ollut hiihdon olympiavalinnoista tai mistään vastaavasta?

– Ei ollut.

Twitterissä julkaisit viestin ”Magnar Dalen takas” (norjalainen Dalen valmensi Suomen hiihtomaajoukkuetta 2006–2014). Mistä siinä oli kyse?

– Sekin oli huonoa huumoria.

Lue lisää: Kuva: Remi Lindholm, 23, kävi hillittömällä aamulenkillä – hurjat luvut tallentuivat kelloon

Hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen sanoi Ylelle, että Lindholm ei ole vielä täyttänyt Pekingin valintakriteerejä. Suomi saa ottaa kisoihin kuusi mieshiihtäjää.

– Tietysti Remillä on ollut todella hyviä suorituksia tähän mennessä, hän on nostanut tasoaan todella paljon ja antanut tosi kovat näytöt. Mutta koska hän ei ole vielä ihan kriteerien vaatimustasoa, niin valinta ei ole vielä varma, Pasanen sanoi Ylelle.

Toisen polven huippuhiihtäjä Lindholm, 23, on ollut yksi kuluvan hiihtokauden suomalaisyllättäjistä. Hän palasi hiljattain Tour de Skiltä, jonka kokonaiskisassa hän oli 36. sijalla.

Imatran Urheilijoita edustava Lindholm ei muiden Tourin loppuun asti hiihtäneiden maajoukkuehiihtäjien tavoin osallistunut viikonlopun SM-hiihtoihin.

Pekingin talviolympialaisten ensimmäinen maastohiihtokilpailu hiihdetään 5. helmikuuta.

Juttua ja otsikkoa on täydennetty klo 20.40. Lisätty Yleisradiolta lainatut Lindholmin ja Pasasen kommentit.

Source Link is.fi