Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d732b72f984e80a97c05ee02709ee250, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yleisurheilutähden vaimolta raju syytös Facebookissa – nyt puuhaillaan jo valheen­paljastus­testiä – Uutisalue

Yleisurheilutähden vaimolta raju syytös Facebookissa – nyt puuhaillaan jo valheen­paljastus­testiä

Anais Lavillenie syytti miehensä kilpakumppania dopingin käytöstä.

Seiväshypyn legendan Renaud Lavillenien vaimo Anais on aiheuttanut melkoisen hässäkän varomattomalla Facebook-kirjoituksellaan.

Anais Lavillenie syytti Vaulter Magazinen Facebook-päivityksen kommenttikentässä toista seiväshyppääjää EJ Obienaa dopingin käytöstä.

Budapestin MM-kisoissa hopeaa taivuttanutta Obienaa valmentaa sama mies, Vitali Petrov, kuin kielletyistä aineista heinäkuussa kärynnyttä Thiago Brazia.

– Obiena on doupannut ja hän jää vielä kiinni aivan kuten Braz. Sama valmentaja, sama suunnitelma ja sama lopputulos, Anais Lavillenie keuhkosi Facebookissa.

Obiena jakoi kuvakaappauksen nyt jo poistetusta Lavillenien kirjoituksesta.

Kuten oletettavaa, Anais Lavillenien kirjoitus ei herättänyt ihastusta Obienan leirissä. Filippiiniläishyppääjän asianhoitaja James Michael Lafferty kuvaili Lavillenien kommenttia piittaamattomaksi ja vastuuttomaksi.

Lafferty myös paljasti, että Obiena aikoo tehdä valheenpaljastustestin todistaakseen syyttömyytensä dopingrikkeeseen.

– Hän ei ole ikinä edes ajatellut dopingia saati käyttänyt sitä. Ainoa huolenaiheemme tässä kaikessa on se, ettei kukaan ulkopuolinen pane kiellettyjä aineita hänen ruokaansa tai juomaansa, Lafferty kommentoi CNN:lle.

Laffertyn mukaan Obiena aikoo tehdä valheenpaljastustestin vielä tällä viikolla.

Obienasta, 27, tuli Budapestissä kautta aikain 28:s kuusi metriä ylittänyt seiväshyppääjä.

Renaud Lavillenien, 37, menneen kauden paras oli kesäkuussa syntynyt 561. Hän joutui jättämään MM-kisat välistä loukkaantumisen vuoksi. Ranskalainen on voittanut urallaan olympiakultaa kaksi olympiakultaa, kolme Euroopan mestaruutta ja viisi ulkoratojen MM-mitalia.

Source Link is.fi