Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_abb69fa5e22795d0aa6f8d086b72f8b9, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ylen juontaja paljastaa, miten kusi nousi päähän – kirjoitti pysäköinninvalvojalle nimmarin sakkolappuun – Uutisalue

Ylen juontaja paljastaa, miten kusi nousi päähän – kirjoitti pysäköinninvalvojalle nimmarin sakkolappuun

Tunnettuus auttoi Salkkareissa näytellyttä Mavromichalisia välttämään parkkisakon.

JUONTAJA Constantinos ”Gogi” Mavromichalis, 36, kertoo juontamassaan Yle Areenan Gogin kantabaari -podcastissaan elämänvaiheesta, jolloin suosio kihahti hattuun.

Mavromichalis tuli alun perin tunnetuksi näytellessään Romeo Aroa vuosina 2005–2008. Positiivinen huomio sai nuoren miehen luulemaan, että elämä olisi kaikille yhtä helppoa.

– Jälkikäteen huomasin, miten mulla nousi kusi päähän. Pidin itsestäänselvyytenä, miten helposti asioita ja huomiota sai, Mavromichalis tunnustaa jaksossa.

– Oletin, että kaikki saa tätä. Ajattelin, että tämähän on helppoa tämä nuorena kundina eläminen, kun pääsee jonon ohi ja kaikki katselee ja suhtautuu positiivisin mielin suhun. Sä et ikinä päädy ongelmiin, kun sä oot Salkkareiden Romeo.

Mavromichalis kertoo saaneensa tunnettuutensa takia esimerkiksi yhdet parkkisakot anteeksi.

– Juoksin siihen, kun se kirjoitti sitä, ja olin että anteeksi, anteeksi. Jätin tämän tähän ihan hetkeksi, että älä kirjoita parkkisakkoa. Sitten hän sanoi, että ai, minun tytär rakastaa sinua, että saanko nimmarin. Sitten laitoin nimmarin siihen sakkoon, jota se oli kirjoittamassa.

– Mitä? jaksossa vieraana oleva juontaja Veronica Verho äimistelee.

– Aika kova, Kuumaa-yhtyeen Johannes Brotherus kommentoi.

– Sitten mä lähdin siitä ilman sitä sakkoa. Oli ihan itsestäänselvyys, että pääsen kyllä pälkähästä, Mavromichalis kertoo.

Nykyisin media-alalla työskentelevä Mavromichalis nähdään juuri käynnistyneessä Selviytyjät-kilpailurealityssä. Myös yksityiselämässä on ollut onnellisia tapahtumia, sillä mies sai hiljattain esikoisensa.

– On tätä melko vaikea kuvailla. Meidän pikku tyttöä vain katsoo ja on onnellinen, hän kirjoittaa suloisen kuvan yhteydessä.

Kuvassa hymyilevän Gogin rinnalla pötköttää vastasyntynyt tytär.

– Katson myös vaimoani ja tunnen häntä kohtaan sanoin kuvailematonta rakkautta ja ylpeyttä. Meistä tuli nyt ihan oikea perhe! Dream Team! Eihän synnytysreissulta tietenkään selvitty ilman hässäkkää, tarinaa on, mutta kerron ne joku toinen kerta, hän jatkaa.

Source Link is.fi