Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c56472b8a769d24c192c0629295719bf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yli sadan miljoonan euron hirmuhankinta loistaa Real Madridissa – viisi maalia neljään peliin – Uutisalue

Yli sadan miljoonan euron hirmuhankinta loistaa Real Madridissa – viisi maalia neljään peliin

Jude Bellingham on tehnyt jo viisi maalia kauden ensimmäisissä neljässä ottelussa Espanjan liigassa.

Jude Bellinghamin maali 95. minuutilla toi Real Madridille 2–1-kotivoiton lauantai-iltana Getafea vastaan. Ottelu oli Realille historiallinen, sillä Santiago Bernabeulla pelattiin ensimmäisen kerran suljetun katon alla.

Real Madrid on nyt voittanut kauden ensimmäiset neljä otteluaan, joista se pelasi ensimmäiset kolme vieraskentillä kotistadionin remontin yhä jatkuessa. Sisäänvedettävä katto valmistui juuri sopivasti, sillä lauantaina Madridissa satoi vettä.

– Tunnelma oli mahtava. Tässä oli jotain uutta, Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti totesi ottelun jälkeen uutistoimisto AFP:n mukaan.

– Fanit auttoivat tänään paljon. Tunnelmaa vaikutti suljettu katto.

Santiago Bernabeu -stadionin katto oli vedetty kiinni lauantai-illan ottelussa. Jude Bellingham juhli maaliaan. Kuva: VIOLETA SANTOS MOURA / Reuters

Erityisesti kannattajat juhlivat Bellinghamia, 20, joka siirtyi kesällä Borussia Dortmundista Madridiin 103 miljoonalla eurolla. Ottelun päätyttyä kannattajat lauloivat The Beatlesin Hey Jude -kappaletta.

– Kun he lauloivat Hey Judea, menin kananlihalle. Halusin vain seisoa paikallani ja kuunnella heitä. Jalkani tärisivät, Bellingham sanoi Real Madrid TV:n haastattelussa AFP:n mukaan.

Bellingham on tehnyt viisi maalia neljässä ottelussa.

– Hänen taitonsa eivät yllätä ketään, mutta maalien määrä on yllätys. Hän on erittäin ammattimainen ja hänelle on paljon esimerkkejä ammattimaisuudesta tässä joukkueessa. Hän oppii erittäin nopeasti, Ancelotti kehui 10-paikalla hyökkääjien takana pelaavaa Bellinghamia.

Getafen riveissä ei pelannut Manchester Unitedista lainalla oleva Mason Greenwood, joka on ollut hyllytettynä Unitedista tammikuusta 2022 lähtien, sillä hän oli epäiltynä raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä. Greenwoodia vastaan nostetut syytteet sittemmin hylättiin.

Source Link is.fi