Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e9ec42c168e75ef01914438e2785ca12, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Yllätyskäänne: Syyttäjä luopui Nanna Karalahden rikos­syytteestä – Uutisalue

Yllätyskäänne: Syyttäjä luopui Nanna Karalahden rikos­syytteestä

Nanna Karalahtea syytettiin väärennyksestä.

Hyvinvointivaikuttajan Nanna Karalahden ja kahden muun naisen saama syyte väärennyksestä jäi sillensä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Syytetyt ja asianomistaja pääsivät asiassa sopuun, joten syyttäjä luopui syytteestä. Osapuolet ilmoittivat käräjäoikeudelle, ettei heillä ole asiassa enää vaatimuksia.

Tästä syystä myös kaksi suunniteltua istuntopäivää on peruttu. Rikossyytettä oli alunperin tarkoitus käsitellä myöhemmin tässä kuussa oikeudessa.

Syyte liittyi päiväkodin työntekijän työsuhteen päättämiseen.

Karalahti toimi päiväkodin hallituksen jäsenenä, toinen syytetty päiväkodin johtajana ja kolmas syytetty päiväkodin hallituksen puheenjohtajana.

Syytteen mukaan kolmikko käytti väärennettyä työsopimusta hyväkseen työntekijän työsuhteen purkamiseen.

Työntekijän työsuhteeseen ei oltu alunperin merkitty koeaikaa. Päiväkodin johtaja kirjasi sopimukseen kuitenkin jälkijättöisesti koeajan, ja tällä verukkeella naiset irtisanoivat työntekijän koeaikaan vedoten.

Nainen irtisanottiin töistä syksyllä 2018.

Nanna Karalahti ponnahti julkisuuteen alettuaan seurustella ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden kanssa.

Nanna Karalahti on sittemmin esiintynyt julkisuudessa fitnessin parissa, ja hänet on nähty muun muassa Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa. Karalahti on myynyt esimerkiksi erilaisia verkkovalmennuksia, luotsannut Herotreeni-valmennuskonseptia ja perustanut päiväkodin.

Source Link is.fi