Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_18d4a5f586b46571b7b285bd6912f2b5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
26-vuotias ammattinyrkkeilijä kuoli aivovammaan – tyrmättiin vain kymmenen päivää aiemmin – Uutisalue
Banner Before Header

26-vuotias ammattinyrkkeilijä kuoli aivovammaan – tyrmättiin vain kymmenen päivää aiemmin

Venäläinen ammattinyrkkeilijä Arest Saakyan on kuollut vain 26-vuotiaana, uutisoi Boxing Scene -sivusto.

Saakyan kuolinsyy on sivuston mukaan aivoödeema eli kallonsisäisen paineen nousu. Hän oli ollut keinotekoisessa koomassa jo useamman päivän ajan.

Saakyan sai aivovamman jouduttuaan tyrmätyksi ammattilaisottelussa Venäjän Toljatissa tapaninpäivänä. Kehätuomari keskeytti ottelun kahdeksannessa erässä. Saakyan oli ollut ottelussa pahasti alakynnessä.

Saakyan vietiin ottelun jälkeen paikalliseen sairaalaan, jossa hänet leikattiin.

Nyrkkeilijän siskon Svetlana Petorianin mukaan Saakyan osallistui otteluun hyvin lyhyellä valmistautumisajalla.

– Hänen oli pakko pudottaa 14 kiloa painoaan todella lyhyessä ajassa, hän totesi venäläiselle REN TV:lle Boxing Scenen mukaan.

Siskon mukaan kehätuomarin olisi pitänyt keskeyttää ottelun aikaisemmin. Saakyan otti useita kovia osumia esimerkiksi seitsemännessä erässä.

Saakyan syntyi Armeniassa mutta asui ja harjoitteli Venäjällä. Boxrecin mukaan hän oli Venäjän kansalainen.

Hän ehti otella ammattilaisena yhdeksän kertaa, joista kuusi oli voittoja. Saakyania ei ollut tyrmätty kertaakaan aikaisemmin.

Source Link is.fi