Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f56a4f1ecb6239e866d8f3febee168db, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /home/u4578291/uutisalue.news/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 157
Lähteet: Williamilla ja Catherinella suunnitelma prinsessan toipumisen varalle – mystinen sivurakennus – Uutisalue
Banner Before Header

Lähteet: Williamilla ja Catherinella suunnitelma prinsessan toipumisen varalle – mystinen sivurakennus

William ja Catherine suunnittelevat ”salaista kotia”.

Lähteet kertovat Mirror-lehdelle, että Walesin prinssi Williamilla ja syöpää sairastavalla prinsessa Catherinella on suunnitelma prinsessan toipumisen varalle. He kaavailevat lähteiden mukaan sitä, että syöpähoidoista toipuessaan Catherine voisi viettää aikaa ”salaisessa piilopaikassa”.

Mirror kertoo, että William ja Catherine perheineen viettävät aikaansa Windsorissa Adelaide Cottagella ja Sandringhamissa sijaitsevalla Anmer Hallilla.

Mirrorin mukaan perhe on erityisesti ihastunut Adelaide Cottageen, mutta se on kooltaan selkeästi pienempi kuin Anmer Hall.

Sisäpiirilähteet kertovat, että William ja Catherine suunnittelevat Adelaide Cottagen sivurakennuksen ottamista käyttöön. Melko tilavasta sivurakennuksesta ei ole aiemmin hiiskuttu.

– Se on tällä hetkellä asumaton ja tarvitsee mittavan remontin, jotta sen voi ottaa käyttöön, yksi lähteistä kertoo Mirrorille.

Kuningasperhe on kohdannut viime vuosina paljon vastoinkäymisiä. Kuva prinsessa Catherinesta kuningatar Elisabetin hautajaisten yhteydestä. Kuva: Peter Cziborra / Reuters

Adelaide Cottagen ja sen sivurakennuksen sijainti Windsorissa palvelee perhettä siinäkin mielessä, että Williamin ja Catherinen lapset käyvät koulua lähistöllä. He ovatkin asuneet siellä lasten käydessä koulua. Perheen kerrotaan viettävän pitkiä viikonloppuja ja lomia toisaalla sijaitsevalla Anmer Hallilla.

Prinsessa Catherine kertoi syöpädiagnoosistaan julkisesti maaliskuussa. Catherine sanoi tuolloin esimerkiksi X:ssä julkaistulla videolla, että hoidot ovat alkuvaiheessa. Syöpä löydettiin testien avulla.

Catherine kertoi videolla vatsaleikkauksesta, joka hänelle tehtiin tammikuussa. Catherinen mukaan tuolloin ei vielä tiedetty, että hän sairastaa syöpää.

– Leikkauksen jälkeisissä testeissä kuitenkin havaittiin syöpää. Lääkärini neuvoi siksi, että minun pitäisi käydä ehkäisevä kemoterapia, ja olen nyt sen hoidon alkuvaiheessa, prinsessa sanoo videolla.

Catherine kiiteli vuolaasti ihmisiä saamastaan tuesta ja pyysi rauhaa sekä yksityisyyttä vaikean tilanteen keskellä. Lisäksi hän kertoi, että vaikeinta heille Williamin kanssa on ollut kertoa asiasta perheen lapsille tavalla, jonka jälkikasvu ymmärtää.

Williamilla ja Catherinella on kolme lasta: prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis.

Source Link is.fi