Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_c9a22b4a485888c2e607b6afd5fbb05c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
28-vuotias huippupelaaja sairastui kivessyöpään – ”Olemme kaikki toiveikkaita” – Uutisalue

28-vuotias huippupelaaja sairastui kivessyöpään – ”Olemme kaikki toiveikkaita”

Saksan Bundesliigassa pelaavan Hertha Berlinin laitapelaaja Jean-Paul Boetius sairastaa kivessyöpää ja joutuu leikkaukseen. Boetius, 28, siirtyi kesällä Mainzista Berliiniin ja sai kuulla ikävän uutisen keskiviikkona.

Tänä vuonna Bundesliigan pelaajista myös Boetiuksen joukkuetoveri Marco Richter, Union Berlinin Timo Baumgartl ja Borussia Dortmundin Sebastien Haller ovat saaneet kivessyöpädiagnoosin. Richter ja Baumgartl ovat jo palanneet pelikentille, mutta heinäkuussa diagnoosin saanut Haller käy edelleen sädehoidoissa.

– Niin karvas kuin tämä uutinen onkin, olemme kaikki toiveikkaita ja luottavaisia sen suhteen, että Jean-Paul toipuu ja palaa pelaajarinkiimme niin pian kuin mahdollista, Herthan jalkapallojohtaja Fredi Bobic kertoi torstaina tiedotteessa.

Kivessyöpiin erikoistuneen hampurilaisklinikan johtajan Klaus-Peter Dieckmannin mukaan urheilun ja syövän välillä ei ole yhteyttä.

– Kun miehet saavat syövän tuossa iässä, 20–40-vuotiaina, se on lähes aina kivessyöpä, Dieckmann sanoi saksalaiselle uutistoimisto SID:lle.

Bundesliigan pelaajille ei ole tehty säännöllisiä seurantoja kivessyövän varalta, vaikka jotkut seurat kuten Union Berlinin ovat aloittaneet pelaajien säännöllisen tutkimisen.

Source Link is.fi