Banner Before Header

36-vuotias räppäri ammuttiin kuoliaaksi leipomon edessä – tyttöystävä: ”Kuinka kerron lapsilleni, että isä ei tule koskaan kotiin”

Yhdysvalloissa musiikkipiirejä on järkyttänyt räppäri Young Dolphin ampuminen kuoliaaksi viime keskiviikkona Memphisissä. Asiasta kertoo CNN.

36-vuotiasta räppäriä, oikealta nimeltään Adolph Robert Thornton Jr, ammuttiin useita kertoja tämän poistuessa paikallisesta leipomosta, jossa hän oli ostamassa keksejä.

Memphisin poliisi on julkaissut tapahtumiin liittyviä valvontakamerakuvia, jotka näyttävät kahden epäillyn poistuvan valkoisesta Mercedes Benz -autosta. Kasvonsa peittäneet epäillyt pakenivat pian ampumisen jälkeen paikalta

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, mutta ei ole toistaiseksi tavoittanut ampumisesta epäiltyjä henkilöitä.

Memphisin poliisipäällikkö tuomitsi tapauksen osoituksena maata riivaavasta ”järjettömästä aseväkivallasta” ja lähetti surunvalittelunsa räppärin perheelle.

Young Dolph julkaisi uransa aikana useita studioalbumeita ja työskenteli nimekkäiden artistien, kuten Megan Thee Stallionin kanssa.

Räppäri kävi lähellä kuolemaa jo vuonna 2017, jolloin häntä ammuttiin välikohtauksessa Hollywoodissa. Räppäri sai osuman kolmesta luodista ja vietti viikkoja sairaalassa.

– Minua on jahdattu jo siitä lähin kun olin 17-, 18-, 19-vuotias, Young Dolph kertoi Guardianille vuonna 2018.

Räppäriä jäi kaipaamaan pitkäaikainen tyttöystävä ja parin kaksi lasta. Tyttöystävä Mia Jaye kirjoitti CNN:n mukaan koskettavasti miehestään Instagramin tarinoihin julkaisemallaan videolla.

– Kysymys kuuluu: kuinka kerron lapsilleni, että isä ei tule koskaan kotiin? Jaye kirjoitti, kun taustalla pyörii video, jossa räppäri treenaa tyttärensä kanssa.

Toisessa julkaisussa Jaye pyysi Jumalta voimia selviämiseen ja julisti rakastavansa Adolph-miestään koko sydämellään ja sielullaan.

Myös tunnetut räppärit, kuten Chance the Rapper ja Gucci Mane ovat jakaneet surunvalittelujaan sosiaalisessa mediassa.

– Jumalan siunausta, Dolph. Itsenäinen memphisläisräppäri, syntyi Chicagossa. Miljoonien rakastama. Antoi paljon lämpöä aina hänet nähdessäni. Tämä on traagista, Jumala siunatkoon hänen perhettään, kirjoittaa Chance the Rapper.

Tennesseen osavaltiossa sijaitsevassa Memphisin kaupungissa aseväkivalta ja huumejengit ovat suuri ongelma ja lukuisia ihmisiä on kuollut tänä vuonna erinäisissä ampumavälikohtauksissa.

Source Link is.fi