Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_04c4e9c8646dbae85f1d60769ae06c26, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Aki Linnanahde teki hämmentävän havainnon synnytyssairaalan parkkipaikalla – juontajan seuraajat riemastuivat oitis – Uutisalue

Aki Linnanahde teki hämmentävän havainnon synnytyssairaalan parkkipaikalla – juontajan seuraajat riemastuivat oitis

Juontaja ja kirjailija Aki Linnanahde hämmästelee Instagramissa näkyä, joka komeilee synnytyssairaalan parkkipaikalla. Linnanahde julkaisi tilillään kuvan liikennemerkistä, jossa kerrotaan, että pysäköintiaika on parkkikiekolla enintään 30 minuuttia. Erikoista on se, että kyseessä oli ”synnytykseen tulevien” parkkipaikka ja auton saa pysäköidä silti vain hetkeksi.

– Pidän hieman kohtuuttomana, mutta jos oikein pinnistää niin kaikkihan on mahdollista. Sais ny olla kuitenkin edes viikonloput ilman parkkikiekkoa, Linnanahde vitsailee Instagramissa.

Linnanahteen kuva vaikuttaisi olevan Kuopion yliopistollisen keskussairaalan edustalta, josta IS uutisoi jo vuonna 2016. Kyltti nauratti tuolloin Facebookissa.

Linnanahteen bongaama liikennemerkki sai myös hänen seuraajansa repeämään liitoksistaan. Kuvaa on kommentoitu ahkerasti, ja kommenteissa liikennemerkille naureskellaan.

– Tossa pitää olla syöksysynnytys, laulaja Paula Vesala kommentoi nauravan emojin kera.

– Avautumisvaihe kierretään korttelia ja sit vasta ponnistamaan tullaan sisälle, eräs kommentoija vitsailee.

– Ensimmäiset tunnit voi kato hoitaa etänä Teamsin kautta, niin ei mene sit pelipaikoilla ylimääräistä, kolmas ehdottaa.

Kommentoijat jakavat Linnanahteelle myös omakohtaisia kokemuksiaan. Osa myöntää saaneensa sakot synnyttäessään, mutta osalle 30 minuutin parkkiaika olisi kuulemma riittänyt aivan mainiosti.

– Mulle tuli ainakin sakot, kun menin autolla kolmatta synnyttämään ja jäi kiekot kääntelemättä, eräs nainen kommentoi.

– Toisen neidin kohdalla tolla parkki ajalla olis jääny vielä muutamia minuutteja muille siirtää, toinen jatkaa.

– Meillä näki nuorin lapsista päivänvalon 20 min sen jälkeen, kun oli astuttu sairaalan ovista sisään. Et ois just riittänyt, jatkuvat kommentit.

– Vein vaimon Jorviin ja kun oltiin kirjauduttu sisään niin 16 min siitä poika oli pihalla. Hyvin oltais keretty, eräs mies kertoo.

Yksi kommentoija tietää, että todellisuudessa synnyttäjä on tarkoitus vain jättää pois kyydistä kyseisellä parkkipaikalla.

– Sehän on saattoliikenteelle. Kippaa mamma sairaalaan ja vie pitkäaikaisparkkiin. Kun mieheni sieltä tuli, mua juoksutettiin jo saliin hädässä.

Kuopion yliopistollisen keskussairaalan tiedottaja Anna Laukkanen vahvisti IS:lle vuonna 2016, mitä liikennemerkin ilmoitus ”Synnytykseen saapuvat – 30 min”, merkitsi juuri sitä, että kyseessä on synnytykseen saapuvien saattopaikka.

Ajatuksena on se, että synnyttäjien saattajat voivat pysähtyä 30 minuutiksi synnytysosaston oven lähellä oleville parkkipaikoille. Sisällä ehtii tehdä puolen tunnin aikana tarvittavat paperityöt, jonka jälkeen auton voi käydä siirtämässä pidempiaikaiseen pysäköintiin pyöreään pysäköintitaloon.

Lue lisää: Kuva: Kyltti synnytysosaston parkkipaikalla Kuopiossa naurattaa – näin sairaala vastaa

Source Link is.fi