Banner Before Header

Alma Hätönen putosi TTK:sta – näin pisteet jakautuivat

MTV3:N Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa koettiin jälleen suuria tunteita sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä. Tuttuun tapaan ohjelmasta lähetettiin myös kotimatkalle yksi tanssipari, ja tällä kertaa vähiten yhteispisteitä saivat Alma Hätönen ja Aleksi Seppänen.

Jaksossa nähtiin myös kauden ensimmäinen täyskymppi, jonka juontaja Sonja Kailassaari ja Matti Puro saivat wieninvalssistaan Jorma Uotiselta. Pari sai tanssistaan myös kauden korkeimmat pisteet, 28 pistettä. He olivat illan paras pari.

Viikko sitten tähtitansseista putosivat yrittäjä Joel Harkimo ja Tiia Elg. Aiemmin tällä kaudella kisasta ovat pudonneet laulaja Evelina ja Marko Keränen sekä näyttelijä Katariina Kaitue ja Anssi Heikkilä.

Alma Hätösen ja Aleksi Seppäsen rumba ei vakuuttanut tuomaristoa.

Kilpailussa jatkavat edelleen juontaja Sonja Kailassaari ja Matti Puro, näyttelijä Mikko Nousiainen ja Kerttu Nieminen, laulaja Benjamin Peltonen ja Saana Akiola, uutisankkuri Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström, terapeutti Maaret Kallio ja Sami Helenius, ex-kiekkoilija Siim Liivik ja Katri Mäkinen sekä räppäri Marko ”Signmark” Vuoriheimo ja Anniina Koivuniemi.

Näin tuomaripisteet jakautuivat:

Mikko Nousiainen ja Kerttu Nieminen, foxtrot: 24 pistettä

Siim Liivik ja Katri Mäkinen, wieninvalssi: 24 pistettä

Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström, paso doble: 25 pistettä

Benjamin Peltonen ja Saana Akiola, cha cha cha: 26 pistettä

Maaret Kallio ja Sami Helenius, wieninvalssi: 21 pistettä

Alma Hätönen ja Aleksi Seppänen, rumba: 18 pistettä

Sonja Kailassaari ja Matti Puro, wieninvalssi: 28 pistettä

Signmark ja Anniina Koivuniemi, tango: 26 pistettä

Source Link is.fi