Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8b1dfd2bd996f6889e04280a80170972, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Amber Heard avautuu pelonsekaisista tunteistaan Johnny Deppiä kohtaan – esitti teorian siitä, miksi hävisi oikeudessa – Uutisalue

Amber Heard avautuu pelonsekaisista tunteistaan Johnny Deppiä kohtaan – esitti teorian siitä, miksi hävisi oikeudessa

Näyttelijä Amber Heard avasi häviämänsä oikeudenkäynnin jälkeen suunsa ensimmäistä kertaa Today Show’n Savannah Guthrielle antamassaan haastattelussa, jonka ensimmäinen osa julkaistiin maanantaina. Haastattelussa näyttelijä avautuu ristiriitaisista tuntemuksistaan.

CNN uutisoi Heardin kertovan tuoreessa haastattelussa, kuinka hän pelkää ex-miehensä Johnny Deppin haastavan hänet uudelleen oikeuteen. Uutissivuston mukaan Heard tuntee, että saamansa tuomion myötä hän menetti äänensä ja sananvapautensa.

– Pelkään, että ihan sama mitä teen, mitä sanon tai miten sanon, jokainen askel jonka otan, on uusi mahdollisuus hiljentää minut tällä tavalla, purkaa Heard haastattelussa.

Pelosta huolimatta Heard kuvailee, että hän ei kanna kaunaa ex-miestään kohtaan.

– Rakastan häntä. Rakastin häntä koko sydämestäni. Yritin parhaani mukaan saada rikkonaisen suhteemme toimimaan, mutta en onnistunut.

– Minulla ei ole mitään pahoja tuntemuksia häntä kohtaan. Sitä voi olla vaikea ymmärtää, tai sitten sitä on helppo ymmärtää, jos on koskaan rakastanut ketään.

Amber Heard on kertonut julkisesti olevansa oikeudenkäynnin lopputulokseen erittäin pettynyt.

Oikeudenkäynnin aikana Heard kertoi todistajanaitiossa siitä, kuinka Depp oli uhannut häntä julkisella nöyryytyksellä, mikäli tieto väitetystä parisuhdeväkivallasta tulisi julki. Tähän kommenttiin ja saamaansa negatiiviseen mediahuomioon liittyen Heard pohtiikin haastattelussa CNN:n mukaan syytä sille, miksi hän omasta mielestään hävisi oikeudenkäynnin.

– En ole hyvä uhri, ymmärrän sen. En ole miellyttävä, en ole täydellinen uhri. Mutta oikeudenkäynnissä pyysin valamiehistöä oikeasti näkemään minut ja näkemään, että tämä on juuri se asia, mitä ex-mieheni uhkasi minulle tehdä.

Samaisesta haastatteluista aiemmin julkaistuissa pätkissä Heard on kertonut, kuinka oikeudenkäynti oli hänelle sen saaman mediahuomion sekä Deppin fanien vuoksi epäreilu. Näyttelijä kommentoi, että edes ne, jotka uskovat hänen valehtelevan, eivät voi pitää hänen saamaansa kohtelua oikeudenmukaisena.

Tuomio Heardin ja Deppin oikeudenkäynnistä julkistettiin 1. kesäkuuta, ja siinä Heardin katsottiin syyllistyneen Deppin kunnianloukkaukseen. Syyte koski Heardin kirjoittamaa, Washington Post -lehdessä julkaistua tekstiä, jossa hän kertoi kokemastaan parisuhdeväkivallasta. Tekstissä Deppiä ei mainittu nimeltä, mutta hän menetti oletetun yhteyden vuoksi useita roolejaan.

Valamiehistö langetti Heardin maksamaan ex-miehelleen 15 miljoonan dollarin korvaukset, joista maksettavaksi jäi lopulta 10,4 miljoonaa dollaria.

Source Link is.fi