Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_50fc2f12083a82b4dc3b4fc48928b174, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Anne Heche sai kolarissa vakavan päävamman – julistettu aivokuolleeksi – Uutisalue

Anne Heche sai kolarissa vakavan päävamman – julistettu aivokuolleeksi

YHDYSVALTALAINEN näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Anne Heche, 53, on edelleen koomassa 5. elokuuta tapahtuneen auto-onnettomuuden jäljiltä.

Hechen tila on kriittinen, eikä hänen odoteta toipuvan, uutisoi People. Daily Mailin mukaan Heche on julistettu aivokuolleeksi.

Vakavien palovammojen lisäksi Heche sai vakavan hapenpuutteesta johtuvan aivovaurion, jonka ennuste on huono.

– Hänen ei uskota selviytyvän, Hechen perhe kertoo tiedotteessa.

Tähden edustaja kertoo, että elinluovutusprosessi on käynnistymässä parhaillaan.

– Hänen valintansa on jo pitkään ollut elinten luovuttaminen, ja häntä pidetään elossa sen selvittämiseksi, ovatko elimet luovutuskelpoisia, tiedotteessa kerrotaan.

Omaiset ilmaisevat kiitollisuutensa tuesta ja huolenpidosta auto-onnettomuuden jälkeen. Myös sairaalan hoitohenkilökunta saa kiitokset hyvästä työstään.

Anne Heche ajoi talon seinään Los Angelesin Mar Vistassa 5. elokuuta.

Heche oli tajuissaan rajun törmäyksen jälkeen, kun hänet pelastettiin palavasta autosta. TMZ:n mukaan Hechen verestä ei löytynyt onnettomuuden jälkeen alkoholia vaan kokaiinia ja mahdollisesti myös fentanyyliä. Lehti perustaa väitteensä poliisilähteisiin. Fentanyylin osuus on vielä epäselvä, sillä on mahdollista, että Heche sai sitä kipulääkityksenä vasta onnettomuuden jälkeen.

Heche törmäsi autollaan taloon Los Angelesin Mar Vistassa, ja sekä auto että talo syttyivät tuleen. Palo saatiin sammutettua tunnin kuluessa.

Onnettomuus on edennyt poliisin rikostutkintaan.

ANNE Heche tunnetaan muun muassa rooleistaan tv-sarjoissa Teoria miehistä ja Gracie’s Choice sekä elokuvassa Kuusi päivää, seitsemän yötä. Daytime Emmy -pystillä palkittu näyttelijä on luonut uraa myös käsikirjoittajana sekä ohjaajana.

Hechellä on taustaa huumeiden kanssa, ja vuonna 2000 hän joutui hoitoon psykiatriseen sairaalaan nautittuaan ekstaasia ja päädyttyään tuntemattoman ihmisen kotiin. Näyttelijä on puhunut mielenterveysongelmistaan avoimesti ja kertonut niiden juontavan juurensa lapsuuteen.

Source Link is.fi