Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3f1d329f39bbcd9abfa5c0ae8445e948, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Apu: Kari Hotakainen osti tv:stä tutun mökkinsä katsomatta edes sisälle – Uutisalue

Apu: Kari Hotakainen osti tv:stä tutun mökkinsä katsomatta edes sisälle

Kirjailija muun muassa Kimi Räikkösen elämäkerran takana Kari Hotakainen, 65, on elokuun lopussa julkaissut uuden romaaninsa Opetuslapsi (Siltala). Hotakainen istahti Apu-lehden haastatteluun, jossa häneltä kysyttiin muun muassa uusimmasta kirjasta

Hotakaiselta myös kysyttiin, miten tärkeänä hän pitää harkintakykyä elämässä. Vastauksen yhteydessä Hotakainen heitti paljastuksen, joka saattaa todistaa hänen ailahtelevan harkintakykynsä.

– Voin tekopyhästi toki väittää, että asioita kannattaa harkita. Mutta kissanpaskat. Kaikki elämäni suuret päätökset ovat olleet nopeita, tunnereaktioon perustuvia ratkaisuja, Hotakainen kertoo.

– Esimerkiksi Rengossa sijaitsevan kesäpaikkamme päätin ostaa heti pihaan ajaessani. En käynyt edes talossa sisällä, kun ilmoitin jo välittäjälle: ”Mä otan tämän, käsiraha on tilillä puolen tunnin päästä”, Hotakainen muistelee.

Pitkäaikaisen vaimonsa kanssa Hotakainen puolestaan meni naimisiin kahden viikon jälkeen.

Kyseinen mökki nähtiin myös Huvila ja huussi -ohjelmassa vuonna 2020. Ennen ohjelmassa saanutta muodonmuutosta holtittomasti ostetun mökin edustalla kasvoi 70-vuotias makenonianmänty, eikä pihakaan ollut kovin helppohoitoinen. Hotakainen toivoikin, että ohjelmassa tilanne muuttuisi ja he saisivat mökkipihalleen enemmän mahdollisuuksia oleskelulle, ajattelulle ja lukemiselle – eli hänen kolmelle lempiharrastuksilleen.

Hotakaisen toive toteutui, kun saunan eteen rakennettiin vilvoittelualue, jossa komeilee pihan päähenkilöpuusta rakennettu katos. Lisäksi pihalle tuotiin kunttaa eli metsänpohjaa sekä kaksi riippumattoa, jossa makoillessa perhe voi ihailla peltomaisemia. Eikä halkoja tarvinnut enää hakata epämukavissa olosuhteissa, kun sitä varten rakannettiin mökin sivuun katos.

Tuolloin Hotakaisen perhe rakastui mökkinsä uuteen ilmeeseen. Toistaiseksi ei ole selvää, onko mökkiin tehty ohjelman jälkeen lisämuutoksia. Hotakaisen mökin muodonmuutoksen lopputuloksen voit katsoa alta.

Lue lisää: Katso kuvat ennen ja jälkeen! Kirjailija Kari Hotakaisen mökkipiha kokee tv:ssä todellisen muodonmuutoksen

Source Link is.fi