Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_98a3aafe973f30cd32f37645eeb288d8, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Beata Leppilampi julkaisi rehellisen kuvan lapsiarjen keskeltä – Uutisalue

Beata Leppilampi julkaisi rehellisen kuvan lapsiarjen keskeltä

Beata Leppilampi jakoi Instagram-seuraajilleen vinkkejä lapsiarjen keskelle.

Taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilampi julkaisi keskiviikkona Instagram-tililleen rehellisen kuvan pikkulapsiarjen keskeltä.

Kuvassa hän poseeraa mustassa hupparissa yksin kylpyhuoneessaan. Hän avaa julkaisussaan haasteita, joita ruuhkavuosia elävät kokevat. Leppilammella on kaksi pientä poikaa näyttelijä Mikko Leppilammen kanssa. Pari kertoi hiljattain Instagramissa ottaneensa vanhimman poikansa pois päiväkodista.

Lue lisää: Mikko ja Beata Leppilampi ottivat poikansa pois päiväkodista – tässä syy

– Helposti somesta saa semmoisen kuvan, että toisella perheellä menee arki paljon sujuvammin kun itsellä. Haluan siksi kertoa teille, että mulla oli tänään hankala aamu. Tuntui siltä, että jompikumpi lapsista kokoajan kitisi tai tarvitsi jotain. En ollut juonut kahvia ja oltiin kaikki kolme selvästi väsyneitä, hän kirjoittaa.

– Huomasin että rupesin purkamaan omaa kiukkuani esikoiseen olemalla hänelle kärsimätön.

Hän kertoo kuitenkin tunnistaneensa kiukkunsa ja pyrkineensä rauhoittamaan itseään eri keinoilla. Näitä keinoja olivat muun muassa syvät hengitykset ja leuan alueen rentoutus.

– Hoen päässäni, tai ääneen: ”ei ole mitään hätää.” Mun hermosto huutaa sos silloin kun jompikumpi itkee ja pitää muistuttaa itseäni, että ei tässä ole mitään oikeaa hätää, hän lisää.

– Kaikilla meillä on näitä aamuja joskus, eikä siinä ole mitään hävettävää.

Leppilammen someseuraajat ovat samaistuneet hänen julkaisuunsa. Useat ovat myös jakaneet kuvan alle omia selviytymiskeinojaan arjen keskelle.

– Oi nämä keinot lähtee käyttöön. Täällä leuat ihan kipeänä kun haastava aamu ollut täälläkin, totesi yksi.

– Aikuisetkin on ihmisiä ja tunteellisia, itselleen on tärkeä olla armollinen ja muistettava, että kaikilla on huonoja päiviä, ja ne kuuluu ihan jokaisen ihmisen elämään ja se on täysin ok yhtä lailla kun hyvätkin päivät, kirjoittaa toinen.

Mikko ja Beata Leppilammella on kaksi yhteistä poikaa. He ottivat hiljattain vanhimman poikansa pois päiväkodista. Kuva: Lassi Rinne

Source Link is.fi