Banner Before Header

”Blondin pommittajan” paljastava kuva oli liikaa Instagramille – kohunyrkkeilijä avautui rohkeista ratkaisuistaan

Australialainen ammattinyrkkeilijä Ebanie Bridges päätyi vuodenvaihteessa jälleen kohun keskelle.

Lempinimellä ”Blondi pommittaja” tunnettu Bridges, 35, julkaisi vuoden 2022 kunniaksi sosiaalisen median tileillään kuvan, joka hänen mukaansa aloitti vuoden ”kunnon pamauksella”.

Vähäpukeinen kuva katosi nopeasti Instagramista. Bridgesin mukaan hänen kriitikkonsa olivat joukolla valittaneet kuvasta, jonka jälkeen Instagram ilmoitti seksuaalissävytteisen otoksen olevan palvelun sisältöehtojen vastainen.

Instagram myös varoitti Bridgesia, että häntä uhkaa tilin sulkeminen, mikäli sääntörikkomukset jatkuvat. Nyrkkeilijällä on yli 360 000 seuraajaa eikä hänellä ole omien sanojensa mukaan varaa menettää tiliään. Twitter ei poistanut kuvaa.

Myöhemmin Bridges kirjoitti sosiaaliseen mediaan tekstin, jossa hän puolusti ratkaisujaan ja kertoi haluavansa olla inspiraation lähde muille.

Bridges sanoo, että ymmärtää monien muutosta vastustavien nyrkkeilyihmisten vihaavan häntä. Hänen ulkonäkönsä ja tapansa markkinoida otteluita on ollut monille liikaa.

– Olen erilainen. Minusta ei saa koskaan samanlaista kuin kaikki muut. Olen kulkenut omaa polkuani ja raivannut tietä toisille. Mielestäni olen tehnyt paljon naisten nyrkkeilyn eteen tänä vuonna ja olen houkutellut lajin pariin paljon lisää yleisöä olemalla itseni, Bridges kirjoitti.

Bridges toivoi, että hänen jälkeensä naisnyrkkeilijöiden on helpompi näyttää naisellista puoltaan ja olla silti petoja kehässä.

Lue lisää: Niukoilla hepeneillään kohauttanut ”Blondi pommittaja” iski voiton teknisellä tyrmäyksellä – otteli tällä kertaa verkko­sukka­housuissa

Punnituksissa paljastavissa alusasuissa esiintyvästä Bridgesistä tuli ensi kerran kansainvälinen puheenaihe viime keväänä, kun hän kohtasi Shannon Courtenayn WBA-liiton kääpiösarjan MM-titteliottelussa. Tuolloin Courtenay kritisoi rajusti Bridgesin pukeutumistyyliä ja ilmoitti olevansa itse nyrkkeilijä eikä alusvaatemalli.

– Tämä on MM-titteliottelu. Osoita nyt edes vähän kunnioitusta lajia kohtaan, Courtenay sanoi Bridgesille.

Lue lisää: ”Blondi pommittaja” teki sen taas – näissä niukoissa hepeneissä 34-vuotias kohu­nyrkkeilijä ilmestyi nyt punnitukseen

Bridges hävisi Courtenaylle, mutta on voittanut uransa muut seitsemän ammattilaisottelua.

Source Link is.fi