Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6fe194dd9a570454d5dd2ceb51ea656a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Brad Pitt haastoi ex-vaimonsa oikeuteen ”vahingon aiheuttamisesta” viinitilakaupalla – Jolie myi osuutensa venäläiselle oligarkille – Uutisalue

Brad Pitt haastoi ex-vaimonsa oikeuteen ”vahingon aiheuttamisesta” viinitilakaupalla – Jolie myi osuutensa venäläiselle oligarkille

Amerikkalainen näyttelijätähti Brad Pitt on haastanut oikeuteen entisen vaimonsa Angelina Jolien viinitilankaupan aiheuttamasta vahingosta, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

PA uutistoimiston näkemien asiakirjojen mukaan Jolieta syytetään ”vahingon aiheuttamisesta Pittille”. Näyttelijäpari osti Etelä-Ranskassa sijaitsevan Chateau Miravalin tilan vuonna 2008.

Jolie oli myynyt vuonna 2021 tammikuussa osuutensa tilasta venäläiselle oligarkille Juri Sheflerille. Shefler on miljardööri, joka omistaa alkoholia 160 maassa myyvän SPI Groupin, Yhtiöllä on oikeudet kuuluisan Stolitshnaja vodkan brändiin. Sheflerillä on Britannian ja Israelin kansalaisuus ja hän on naimisissa venäläisen mallin Tatjana Kovylinan kanssa.

Shefler vaimoineen kuuluu Putinia vastustaviin maanpaossa oleviin venäläisiin oligarkkeihin, kirjoittaa The Daily Mail.

BBC:n mukaan Pitt ei kuitenkaan ole tyytyväinen Sheflerin tapaan tehdä bisnestä.

Pittin asianajajien mukaan Jolie oli tiennyt Sheflerin yhtiöiden ”yrittävän saada haltuunsa liiketoimintaa ja heikentää Pittin sijoitusta”. Asianajajat haluavat viedä asian tuomarin päätettäväksi.

Hiljattain Yhdysvalloissa päättyi toinen tiiviisti seurattu oikeussalidraama, jossa näyttelijä Johnny Depp oli haastanut entisen vaimonsa Amber Heardin oikeuteen mainehaitan vuoksi. Depp voitti tapauksen, jossa esille nostettiin parin myrskyisän suhteen käänteitä viikkojen ajan.

Nayttelijapari Pitt ja Jolie meni naimisiin viinitilalla vuonna 2014. Jolie haki eroa Pittistä vuonna 2016.

Pitt haastoi Jolien oikeuteen tämän vuoden helmikuussa. Tuolloin kerrottiin, että pariskunta olisi sopinut, ettei omaa osuutta saa myydä ilman toisen hyväksyntää.

Lisää aiheesta:

FBI pohtii syytteitä Brad Pittiä vastaan – pahoinpitelikö humalassa lapsensa?

Angelina Jolie hakee avioeroa Brad Pittistä

Lue edellisestä oikeussalidraamasta:

Johnny Depp ja Amber Heard saivat tuomionsa, mutta muuttiko se mitään? Tutkija: ”Yleisö oli jo päättänyt, että Depp on vähemmän syyllinen”

Source Link yle.fi