Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6e9c0232af966d836905757d44e79fd1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
SS: Kimi Räikkönen pani luksushuvilansa myyntiin – tällainen Pohjois-Savossa sijaitseva lukaali on – Uutisalue

SS: Kimi Räikkönen pani luksushuvilansa myyntiin – tällainen Pohjois-Savossa sijaitseva lukaali on

Entinen F1-tähti Kimi Räikkönen myy hulppeaa, 351-neliöistä loma-asuntoaan Nilsiän Tahkolla, uutisoi Savon Sanomat tiistaina.

Huvilan hintapyynti on 948 000 euroa.

Räikkönen osti kiinteistön vuonna 2010 vajaalla miljoonalla eurolla. Itse huvila on 250-neliöinen, mutta myynti-ilmoitukseen on laskettu mukaan myös autotalli.

Kaksikerroksisessa, höylähirrestä rakennetussa luksusmökissä on neljä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma kylpyhuone. Lisätilaa tarjoavat katettu lämpöterassi ja kookas aurinkopatio.

– Valtaosan huvilan sisätiloista nielaisee oleskelutila, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisen takkatulen ääressä, Ilta-Sanomat kirjoitti helmikuussa 2012.

Formulaurallaan mittavan omaisuuden tehnyt Räikkönen omistaa useita laatukiinteistöjä. Räikkösellä on Sveitsin Zugissa sijaitsevan Villa Butterflyn lisäksi lukaalit sekä Kirkkonummen Porkkalanniemessä että Helsingin Kaskisaaressa.

Lue lisää: Kimi Räikkönen on ansainnut ajamalla satoja miljoonia euroja – tällaiseen luksuselämään hän on rahojaan käyttänyt

Räikkösen perheeseen kuuluvat vaimo Minttu sekä kaksi lasta: 7-vuotias Robin ja 5-vuotias Rianna

Vuoden 2007 F1:n maailmanmestari Räikkönen, 42, palaa kilparadoille elokuussa. Hän ajaa Trackhouse Racingin autoa legendaarisella Watkins Glenin kilparadalla Nascar Cup Seriesissä.

Source Link is.fi