Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9b7a658efad38a42cbb51ee386c900d5, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Burleskitähti Cloud BeDevilin, 35, Tinder-treffit saivat yllättäen ”ällöttävän” käänteen – miehen ele kesken piknikin häkellytti totaalisesti – Uutisalue

Burleskitähti Cloud BeDevilin, 35, Tinder-treffit saivat yllättäen ”ällöttävän” käänteen – miehen ele kesken piknikin häkellytti totaalisesti

Itsenäisyys, vapaus ja nautinto. Nämä sanat kuvaavat helsinkiläisen burleskitaiteilija Cloud BeDevilin, 35, elämäntilannetta.

Sex Tape Suomen toiselle kaudelle osallistuva, omaa yritystään pyörittävä BeDevil esittelee ohjelman toisen kauden kuudennessa jaksossa vapaata sinkkuelämäänsä. Seksuaalisuudestaan avoimesti puhuvan BeDevilin ystävillä oli näppinsä pelissä siinä, että burleskitaiteilija päätyi mukaan ohjelman toiselle kaudelle.

– Tutut pommittivat minua ja kehotti hakemaan ohjelmaan. Saattaa jopa olla, että joku heistä ilmiantoi minut tuotannolle, BeDevil nauraa.

– Tämä tuntui luontevalta, koska puhun todella avoimesti seksuaalisuuden teemoista sosiaalisessa mediassa ja teen töitä burleskitaiteilijana. Seksuaalisuus on minulle intohimo.

Cloud BeDevil kertoo Sex Tape Suomessa elämästään sinkkuna.

Burleskitapahtumia tuottava ja itsekin esiintyvä BeDevil on ollut sinkkuna vuosia. BeDevil kertoo ohjelmassa, että hän onkin opetellut nauttimaan sooloseksistä, sillä hän on huomannut vuosien saatossa, ettei kumppanin kanssa harrastetun seksin laadusta ole koskaan takeita.

– Olen mieluummin yksin, ellen löydä järkevää seuraa, jolle haluan kallista aikaani antaa.

Yleisin moka, mitä miehet tekevät BeDevilin kokemukseen mukaan sängyssä, on kommunikaation puute. Suurin osa hänen seksikokemuksistaan on miehen kanssa.

– Olen huomannut, että harva miehistä osaa keskustella seksistä. Miehet usein ajattelevat, että heidän pitäisi tietää jo kaikki ja sanattomasti osata tyydyttää kumppani, BeDevil sanoo.

– Kaikki ihmiset ovat kuitenkin yksilöitä, ja jokaisen kanssa pitäisi löytää oma juttunsa.

Ohjelmassa BeDevil kertoo harrastavansa sooloseksiä päivittäin, sillä seksuaalisuus on tärkeä osa henkistä hyvinvointia. Läheisyys on kuitenkin hänelle tärkeää siinä missä muillekin.

– Kuukausi ilman läheisyyttä on ihan maksimi! Tunnistan kropastani tilan, jolloin tarvitsen ihmisen lähelleni. Se ei välttämättä tarkoita heti edes seksiä.

Yksi iso haaste, joka jaksossakin nousee esiin, on se, etteivät miehet BeDevilin kokemuksen mukaan uskalla lähestyä häntä. Instagramissa BeDevil saa jonkin verran lähestymisiä miehiltä, mutta niitä hänen on vaikea ottaa tosissaan.

– Siellä tulee pelkästään sellaisia yhteydenottoja, joista huomaa, että henkilöt eivät tiedä mitä tarkoittaa suostumus tai metoo-ilmiö.

– Sisältöni on somessa burleskin vuoksi eroottista taidetta, mutta viestien lähettäjät eivät ymmärrä, ettei se ole heille henkilökohtainen kutsu, vaan pelkästään minun tapani ilmaista itseäni.

Tällä hetkellä Cloud BeDevilin arki täyttyy lähes kokonaan töistä. Hän paitsi itse esiintyy, myös järjestää burleskitapahtumia.

Sex Tape Suomen kuvausten jälkeen BeDevilille syttyi pieni kipinä etsiä kumppania. Hän treffaili jonkun verran, mutta kaikki kokemukset eivät olleet hyviä.

BeDevil kertoo olevansa tarkka treffien sisällöstä: hänen Tinderissään luki viime kesänä, ettei häntä kannata pyytää kahvitreffeille.

– Mielestäni kahvitreffit ovat turhia. Juon aamukahvini kotona, enkä tarvitse enempää kahvia päivääni. En pysty sulattamaan ajatusta kahvitreffeistä ollenkaan.

– Rahallisen panostuksen ei tarvitse olla suuri, mutta jotain vaivaa täytyy nähdä.

Eräs herra innostuikin siksi ehdottamaan BeDevilille viime kesänä pikniktreffejä. Kaksikko suuntasi Lammassaaren lähettyville, ja piknikviltti täyttyi muun muassa miehen leipomasta piiraasta. Sitten mies teki jotain, mistä BeDevilin oli vaikea päästä yli.

– Olin tosi hyvillä fiiliksillä. Sitten tilanne kääntyi todella ällöttäväksi. Mies otti kengät pois ja meni risti-istuntaan viltille. Hän hieroi jalkojaan minun nähteni ja aina välillä otti ruokaa. Se oli niin ällöttävää, että se oli oikea turn off.

BeDevil istui treffit kiltisti loppuun asti, mutta toisia treffejä ei tullut.

– Hiljaisuus oli sen jälkeen molemmin puoleista.

Tällä hetkellä Cloud BeDevil ei ole Tinderissä, mutta pitää silti silmänsä auki.

Viime jouluna BeDevil kävi puolestaan treffeillä vanhemman herrasmiehen kanssa. BeDevil oli mielissään viiden ruokalajin illallistreffeistä ja elokuvissa käymisestä. Jonkin ajan kuluttua mies kuitenkin alkoi lähetellä WhatsAppissa viestejä, jotka hämmensivät BeDevilin totaalisesti.

– Hän alkoi lähettää minulle vitsejä ihan yllättäen. Mietin, että no okei, ehkä hän ei ole niin trendikäs. Sitten sieltä tuli tällainen vitsi: ”En ole vieläkään päässyt yli mun eksästä, kun mun auto on niin matala”.

– Mietin heti, että eiköhän tämä ollut tässä. Laitoin vain peukun ja seuraavana päivänä kerroin, että tämä jää tähän. Mies totesi, että ok. Traumatisoiduin tuollaisesta naisvihavitsistä.

Jotta BeDevil olisi valmis sitoutumaan, tulisi kumppanin olla henkisesti ja fyysisesti tasapainossa. Tärkeää olisi samanlainen arvopohja, jolle rakentaa yhteistä elämää.

– Toivoisin, että tulevaisuuden kumppanini olisi ihminen, joka on valmis kehittämään itseään henkisesti ja fyysisesti. On tärkeää pitää itsestään huolta.

Sex Tape Suomen kuvauksista BeDevilille jäi hyvät tunnelmat. Tällä hetkellä hän kuitenkin keskittyy töihinsä burleskin parissa, eikä ole Tinderissä aktiivinen.

Rakkaudelle BeDevil on avoin, jos unelmien kumppani sattuisi kävelemään elämään.

– Nyt kun kesä tulee, niin aion luottaa tapaamisiin ja kohtaamisiin ihan oikeassa elämässä.

Lue lisää: Pauliina, 29, ja Mikko, 46, ovat naimisissa, mutta harrastavat seksiä muiden kanssa – nostavat esiin olennaisen seikan, jota kritisoijat eivät tule ajatelleeksi

Sex Tape Suomi perjantaisin kaksi jaksoa Discovery+-palvelussa.

Source Link is.fi