Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_455eedd1424487a48c0123ecc0d3c668, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Conan O’Brien muisteli ikimuistoista vierailuaan Suomeen – 10-vuotiaat pojat saivat tv-tähden sekoamaan täysin – Uutisalue

Conan O’Brien muisteli ikimuistoista vierailuaan Suomeen – 10-vuotiaat pojat saivat tv-tähden sekoamaan täysin

Suomen tv-kanavilla ei ole pitkään aikaan nähty Conan O'Brienia, eikä hän ole tällä hetkellä ruuduissa Yhdysvalloissakaan. Hän lopetti päivittäisen Conan-show'nsa TBS-kanavalla kesällä ja valmistautuu parhaillaan uuteen, viikottaiseen ohjelmaan. Se tulee HBO Maxille, mutta ajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

IS:n Tv-tähdet-erikoislehdessä kerrotaan Conanin Suomen-vierailusta helmikuussa 2006. Hän muisteli itsekin sitä ollessaan vieraana entisen pääkäsikirjoittajansa Mike Sweeneyn ja Jessie Gaskellin Inside Conan -podcastissa.

Kun joku katsoja oli huomauttanut Conanin yhdennäköisyydestä presidentti Tarja Halosen kanssa, lumipallo alkoi vieriä molemmilla puolilla Atlanttia. Conanin vitsailu kiihtyi, ja asia noteerattiin yhä näyttävämmin Suomen lehdissä.

– Tästä tuli iso juttu Suomessa, koska kukaan ei koskaan muuten puhu heistä, Conan vitsailee osuvasti podcastissa.

– Yhtäkkiä amerikkalaisessa tv-show'ssa puhuttiin Suomesta joka ilta, juontaja laittoi lasit päähän ja tekeytyi maan presidentiksi. Hehän sekosivat täysin.

Myös yhdysvaltalainen media kiinnostui asiasta, sillä jotkut kokivat Conanin jopa vaikuttaneen talven 2006 presidentinvaalien tuloksiin. Se lienee liioittelua, mutta molemminpuolinen kiinnostus meni niin pitkälle, että Conan tuli muutamaksi päiväksi Suomeen kuvaamaan erikoisjaksoa ohjelmaansa.

Suosio Suomessa yllätti tv-tähden.

– Kun olimme laskeutumassa Helsinkiin, joku kysyi koneessa, miten aion hoitaa tilanteen. Kysyin minkä tilanteen. Minulle kerrottiin, että kentällä odottaa valtava joukko ihmisiä, ehkä 4000, minun pitäisi varmaan sanoa heille jotain. Joku hommasi megafonin ja tikkaat, jotta ihmiset näkisivät minut.

– Pidin sitten siinä jonkinlaisen puheen. Onneksi suomalaiset osaavat hyvin englantia. Ja tietävät enemmän Amerikan historiasta kuin amerikkalaiset.

O’Brien kertoi jutelleensa Tarja Halosen siitä, kuinka hämmästyttävän samannäköisiä he ovat. – Annoin Tarjalle myös vinkkejä siitä, millä keinoin hän saisi hiuksensa muistuttamaan enemmän omiani.

Conan muistelee podcastissa yhä ällistyneenä, kuinka täkäläinen media seurasi hänen vierailuaan lähes kellon ympäri. Hän vieraili useissa tv-ohjelmissa, joista mieleenpainuvin kokemus oli MTV3:n Huuma-ohjelman haastattelu. Sen tekivät alle 10-vuotiaat Pikku-Lore ja Pikku-Jaska (Matias Hangasmaa ja Aleksis Sankari).

Pikku-Loren ja Pikku-Jaskan tekemä haastattelu jäi Conan O’Brienin mieleen lähtemättömästi.

– Haastattelusta voi nähdä, kuinka sekoan täysin! Ne blondit pojat olivat niin totisia, että saatoin kuvitella heidät jonkun kauhuelokuvan kaksosiksi.

Pojat eivät itsekään ymmärtäneet paperilta lukemiaan, Conanin mukaan kummallisia kysymyksiään, joten vieraan mielikuvitus alkoi laukata yhä villimmin.

– Aloin höpöttää siihen tyyliin, että onpa hienoa kun olette kutsuneet minut tänne Nürnbergin sotasyyllisyysoikeudenkäyntiin. He tietysti pysyivät vakavina ja siirtyivät seuraavaan kysymykseen, Conan muistelee yhä nauruun tikahtuen.

Conanin ainutlaatuisesta huumorintajusta voi nauttia uutta ohjelmaa odotellessakin. Hän on jo muutaman vuoden tehnyt suosittua ja huippuhauskaa Conan O'Brien Needs a Friend -podcastia yhdessä assistenttinsa Sona Movsesianin ja tuottaja Matt Gourleyn kanssa.

Source Link is.fi