Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f447ea476b48a23fcb95003c353f26c7, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
David Beckham ja Nicole Kidman poseeraavat hilpeässä yhteiskuvassa – kiusallinen yksityiskohta sai fanit riemastumaan – Uutisalue

David Beckham ja Nicole Kidman poseeraavat hilpeässä yhteiskuvassa – kiusallinen yksityiskohta sai fanit riemastumaan

Nicole Kidman taisi viihtyä David Beckhamin seurassa vähän liiankin hyvin.

Ex-spaissari ja muotisuunnittelija Victoria Beckham ja hänen puolisonsa, jalkapallolegenda David Beckham, näyttäytyivät Pohjois-Amerikan ja Meksikon jalkapalloliigojen Leagues Cup -turnauksen loppuottelussa Nashvillessa.

Viimeisessä taistossa pelasivat Nashville ja Inter Miami.

Paikalla oli myös muita enemmän tai vähemmän jalkapalloon liittyviä silmäätekeviä, kuten esimerkiksi näyttelijä Nicole Kidman.

Victoria julkaisi tunnelmia Nashvillen stadionilla Instagram-tilillään. Kolmen otoksen menossa ovat mukana myös perheen lapset Cruz ja Harper.

Ja David-puolisoa melko makuukamarikatseella ihaileva Nicole Kidman.

Tai näin ainakin Beckhamin seuraajat asian tulkitsivat.

Päivityksestä repesi nimittäin hieman kiusallinenkin riemu, kertoo Daily Mail.

Monet seuraajat huomauttivat melkoisen eron Kidmanin ja Davidin sekä Beckhamin pariskunnan yhteiskuvissa.

Siinä missä Kidmanin katse on varsin haaveileva, näyttää Victoria omassa yhteiskuvassaan Davidin kanssa lähes kiusaantuneelta.

Luultavasti tahattomasti, sillä itse päivityksestä ei ole havaittavissa mitään erityistä jäätävyyttä.

Tämä ei estänyt seuraajia hassuttelemasta kuvien kustannuksella.

– Joku on rakastunut Davidiin ja se ei ole Victoria (Nicole Kidman), eräs seuraaja sutkauttelee varmuuden vuoksi vielä vitsiään täsmentäen.

– Nicole katsoo Davidia kuin tämä olisi jokin herkkupala, toinen veistelee.

– Joku taitaa nukkua sohvalla kolmannen kuvan vuoksi, kolmas leukailee.

Juuri ero Kidmanin ja Victorian ilmeiden välillä sai seuraajien mielikuvituksen laukkaamaan.

– Kidmanin silmät kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, yksi huomautti.

Toinen puolestaan harmitteli kokevansa, ettei Victoria osaisi olla kuvissa yhtä huolettomasti kuin puolisonsa – tai Nicole Kidman.

– Pidän Victoriasta kovasti. Mutta kaikki muut tässä perheessä ovat niin kauniin autenttisia. On sääli, ettei hänellä ole mitään itsetietoisuutta. Hän näyttää niin jäiseltä kaikissa kuvissa. Se on surullista. Toivoisin, että hän osaisi luopua pakkomielteestään täydellisyyteen, seuraaja analysoi.

Beckhamit halasivat toisiaan voitokkaan ottelun päätteeksi. Kuva: Vasha Hunt / Reuters

Oli miten oli, kaikki kuvien osapuolet saivat varmasti viettää yönsä siellä missä heidän oli määräkin.

Onhan Nicole Kidmankin ollut onnellisesti naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa jo 17 vuotta. Beckhamit taasen ovat kulkeneet yhteistä polkua jo 24 vuoden ajan.

Beckhameilla oli muutenkin syytä juhlaan. Finaalin voitti rangaistuspotkukilpailun jälkeen Davidin osittain omistama Inter Miami luvuin 9–10.

Joukkuetta kipparoi maajoukkueuransa Argentiinan riveissä maailmanmestaruuteen päättänyt suuruus Lionel Messi. Se saattoi vaikuttaa voitokkuuteen.

Source Link is.fi