Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_44d212697c4768b049259223ffa93934, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Edmonton kärsi viidennen peräkkäisen tappion – päävalmentaja kehui Mikko Koskisen korvanneen Mike Smithin otteita: ”Hän antoi meille tilaisuuden voittaa” – Uutisalue

Edmonton kärsi viidennen peräkkäisen tappion – päävalmentaja kehui Mikko Koskisen korvanneen Mike Smithin otteita: ”Hän antoi meille tilaisuuden voittaa”

Edmonton Oilersin tuska syveni jääkiekon NHL:ssä, kun joukkue hävisi viidennen peräkkäisen ottelunsa. Tällä kertaa Toronto Maple Leafs oli parempi lukemin 4–2.

Edmonton johti peliä avauserässä 2–1, mutta Toronto nousi johtoon ja voittoon päätöserässä. Suomalaisvahti Mikko Koskisen Edmonton-maalilla korvannut Mike Smith torjui 29 kertaa.

Kanadalaisvahti ei aloittanut peliä paljoa Koskista vakuuttavammin. Ensimmäisen kerran kiekko oli Smithin takana alle neljän ja puolen minuutin jälkeen. Osuma merkattiin John Tavaresille, mutta päädystä kimmokkeen ottanut kiekko näytti lipuvan Smithin omasta luistimesta maaliin.

Voit katsoa tilanteen jutun kuvaa painamalla.

Ottelun jälkeisessä tiedotustilaisuudessa päävalmentaja Dave Tippett kehui kuitenkin Smithin otteita.

– Hänen suorituksensa oli vakaa. Ensimmäinen maali kimposi päädystä ja toinen ilmeisesti muutaman jalan kautta, mutta hän antoi meille mahdollisuuden voittaa.

– Meillä oli paljon yritystä, mikä on mukava nähdä. Pelasimme joukkueena. Tämä on kuitenkin tulosurheilua. On löydettävä tavat tehdä tulosta. Meidän on keksittävä, miten ottaa seuraava askel, Edmonton-luotsi jatkoi.

Edellisen Rangers-tappion jälkeen Tippett arvosteli armotta suomalaisvahtia.

– Teimme monia asioita hyvin. Maalivahtimme ei ollut kovin hyvä, Tippett totesi tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatun ottelun jälkeen.

Keskiviikkona Yle Urheilun haastattelussa Koskinen suhtautui kritiikkiin rauhallisesti.

– On myös sanottava, että kuudessa häviämässäni pelissä joukkue on tehnyt seitsemän maalia. Maaleja minä en pysty tekemään. Ei se aina ole yksistään maalivahdista kiinni, voitetaanko vai hävitäänkö. Koko joukkueen täytyy pelata jatkossa paremmin, Koskinen totesi.

Sittemmin Tippett pehmensi puheitaan TSN:n haastattelussa. (siirryt toiseen palveluun)

– Kyse ei ollut koko ottelusta, vaan kysymys koski ottelun alkua. Koko juttu on irrotettu kontekstista, Tippett selitti.

McDavid koronassa

Edmonton joutui pärjäämään ilman supertähteään Conor McDavidia, joka kärsii koronaviruksesta. Leon Draisaitl ei ole dominoinut NHL-kaukaloissa syksyn tapaan, mutta keskiviikkona hän onnistui Torontoa vastaan maalinteossa.

– Ottelu olisi voinut päättyä kummin päin vain toisen erän jälkeen, mutta tässä me taas olemme, lähdössä ilman pisteitä, Draisaitl harmitteli ottelun jälkeen.

– Emme lakkaa tukemasta toisiamme. Meidän täytyy vain löytää keinot kääntää tulokset voitoksi. Tietysti nyt meiltä on poissa avainpelaajia, mikä tuntuu. Meidän täytyy vain selviytyä, saksalaishyökkääjä päätti.

McDavidin lisäksi sivussa olivat kanadalaishyökkääjän kanssa koronalistalle lisätyt Derek Ryan, Tyson Barrie sekä loukkaantumisesta kärsivä Ryan Nugent-Hopkins.

Edmontonin seuraava ottelu on ensi viikon tiistaina, kun joukkue kohtaa Ottawan.

Edmonton joutuu pärjäämään hetken ilman kapteeniaan Connor McDavidia. Kuva: Curtis Comeau/Icon Sportswire

Toronton ja Edmontonin välinen ottelu pelattiin ilman yleisöä. NHL tiedottikin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa siirtävänsä kolmea Kanadassa pelattavaa ottelua yleisörajoitusten takia. Ottelut ovat New Jersey – Montreal, New Jersey – Toronto ja Chicago – Edmonton, jotka oli määrä pelata tammikuun puolivälissä.

Pittsburghille yhdeksäs voitto putkeen

Kierroksen toisessa ottelussa Pittsburgh voitti St. Louisin 5–3 ja nappasi jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa. Avauserässä ei maaleja nähty, mutta toisessa erässä Blues meni 3–1-johtoon. Pittsburgh kavensi vielä toisen erän loppupuoliskolla ja vei päätöserän 3–0.

Jordan Binnington otti Blues-maalilla 36 torjuntaa.

Lue myös:

Source Link yle.fi