Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_b5df3d29059059ab9792e337841f2507, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ensimmäinen kilpailija häädettiin Selviytyjistä – näin hän kommentoi lähtöpasseja – Uutisalue

Ensimmäinen kilpailija häädettiin Selviytyjistä – näin hän kommentoi lähtöpasseja

Selviytyjissä äänestettiin yksi kilpailija ulos. Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Selviytyjät Suomi -ohjelman toisessa jaksossa Sotong-heimo hävisi koskemattomuuskilpailun ja joutui äänestämään yhden heimolaisen ulos kilpailusta.

Mediapersoona Rosanna Kulju sai edellisessä heimoneuvostossa eniten ääniä, mutta sai jatkaa kilpailussa, kun yrittäjä Niina Kuhta päätti luovuttaa vapaaehtoisesti. Kulju sai kuitenkin mustan äänen tulevaan heimoneuvostoon eli hänellä oli yksi ääni ennakkoon uurnassa.

Fitness-vaikuttaja Sonja Aiello puolestaan päätti ennen heimoneuvostoa käyttää onnenavaimensa, jolla saa kumota yhden äänen.

Heimoneuvostossa äänet jakautuivat tasaisesti Aiellon ja Kuljun välillä. Lopulta Kulju sai eniten ääniä ja joutui jättämään kilpailun.

– Haluan sanoa kiitos ja well played osalle. Selkeästi tämä ei ehkä ole tällaiselle herkälle tunneihmiselle oikea paikka, niin nyt vaan täysiä mimmit ja etenkin Clarissa, you got this, Kulju kuvaili heimolle.

Rosanna Kulju on ensimmäinen saarelta häädetty kilpailija. Kuva: Lars Johnson

Pudonneen tilitys -ohjelmassa Kulju kertoo kameroille luulleensa Aiellon putoavan.

– Luulin kyllä, että tänään putoaa Sonja monestakin eri syystä, mutta näin ei käynyt ja lopputulos on tämä.

– Tavallaan ymmärrän sen, että kun mulla oli musta ääni valmiina, niin tietyille tyypeille oli helpompi äänestää mua.

Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin klo 19.30. Ilta-Sanomat, Ruutu sekä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Source Link is.fi