Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_1fbb8630fa0f1b5f26a8edf688016c65, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Ensisilmäyksellä-tähti muistelee koskettavasti yllättäen kuollutta ystäväänsä – sanat studion käytävällä mullistivat nuoren näyttelijän elämän – Uutisalue

Ensisilmäyksellä-tähti muistelee koskettavasti yllättäen kuollutta ystäväänsä – sanat studion käytävällä mullistivat nuoren näyttelijän elämän

Hittisarjaa Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother) tähdittänyt Josh Radnor, 47, muistelee Twitterissä edesmennyttä näyttelijää Bob Sagetia, 65, jonka kuolemasta uutisoitiin maanantaina.

Lue lisää: Yhdysvaltalaiskoomikko Bob Saget on kuollut 65-vuotiaana – löydettiin elottomana hotellihuoneesta

Radnor näytteli sarjassa pääroolin Ted Mosbyna, joka kertoo lapsilleen, kuinka tapasi heidän äitinsä 30 vuotta aiemmin. Saget puolestaan oli keski-ikäisen Ted Mosbyn ääni, sarjan kertoja.

Radnor, joka oli verrattain kokematon näyttelijä sarjan alkaessa vuonna 2005, paljastaa kärsineensä tuolloin huijarisyndroomasta. Hän ajatteli, että on vain ajan kysymys, kun hänen ammattitaidottomuutensa huomataan ja hänet potkitaan kuvauksista pihalle.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun hän kohtasi Bob Sagetin studion käytävällä. Saget kertoi pitävänsä Radnorin esiintymisestä ja opiskelevansa hänen tyyliään, jotta äänirooli kuulostaisi juuri oikealta.

– Mies, joka oli ilahduttanut minua vuosien ajan televisiossa, kannusti minua ja kertoi, että minulla on oikeus olla siellä näyttelemässä sitä hahmoa. En voi kylliksi korostaa, kuinka suuri merkitys hänen sanoillaan oli minulle, Radnor kirjoittaa.

Radnor kuvailee Sagetia kilteimmäksi, miellyttävimmäksi, hauskimmaksi ja kannustavimmaksi ihmiseksi, jonka hän on tavannut. Hän kuvailee suhdettaan Sagetiin erityislaatuiseksi ensihetkestä lähtien.

– Kävimme illallisella kerran vuodessa senkin jälkeen, kun Himymin kuvaukset olivat ohi. Kävimme katsomassa toistemme Broadway-näytelmiä ja keskustelimme paljon elämän merkityksellisyydestä kaaoksen keskellä.

Radnor kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen siitä, että tapasi Sagetin. Pitkän ketjunsa päätteeksi hän julkaisi yhteiskuvan itsestään Sagetin kanssa.

– Kuulen hänen äänensä päässäni elämäni loppuun saakka, Radnor kertoo.

Sagetin yhtäkkinen kuolema on koskettanut myös monia muita hänen kollegoitaan. Nykyisin Kim Kardashianin kanssa seurusteleva näyttelijä Pete Davidson, 28, julkaisi koskettavan muistokirjoituksen Sagetille. Kirjoituksen julkaisi hänen puolestaan Twitterissä käsikirjoittaja ja koomikko Dave Sirus, sillä Davidson ei itse ole sosiaalisessa mediassa.

Davidson kuvailee Sagetia maailman kivoimmaksi mieheksi. Davidsonin mukaan Saget auttoi häntä selviämään mielenterveysongelmiensa kanssa.

– Hän vietti tunteja puhelimessa äitini kanssa yrittäen auttaa kaikin mahdollisin tavoin.

Davidsonin mukaan Saget muun muassa käytti suhteitaan, jotta Davidson saisi parasta mahdollista hoitoa ongelmiinsa.

– Rakastan sinua Bob, oli kunnia tuntea sinut. Kiitos kiltteydestäsi ja osanottoni omaisille, Davidson päättää kirjoituksensa.

Saget muistetaan Ensisilmäyksellä-sarjan lisäksi myös Full House -komediasarjasta, jossa hän näytteli leskeksi jäänyttä Danny Tanneria. Tannerin lasta Michelleä näytelleet kaksoset Mary-Kate ja Ashley Olsen esittivät monien muiden tavoin surunvalittelunsa Sagetin kuoleman johdosta.

– Bob oli rakastavin, myötätuntoisin ja jalomielisin mies. Olemme syvästi masentuneita, ettei hän ole enää keskuudessamme, mutta tiedämme hänen opastavan meitä yhä vierellämme yhtä uljaasti kuin aina ennenkin, Olsenit sanovat People-lehdelle lähettäen osanottonsa Sagetin perheelle.

Saget löytyi kuolleena hotellihuoneesta Floridan osavaltiosta. Asiasta kertoi sunnuntaina paikallisen sheriffin kanslia Twitterissä.

Twiitin mukaan viranomaiset oli kutsuttu Orlandossa sijaitsevaan Ritz-Carlton-hotelliin, jonka huoneesta oli löytynyt mies, joka ei reagoinut ärsykkeisiin. Mies tunnistettiin Sagetiksi, ja hänet todettiin kuolleeksi paikan päällä. Viranomaiset eivät löytäneet merkkejä rikoksesta tai huumeiden käytöstä.

Saget oli parhaillaan stand-up-kiertueella ympäri Yhdysvaltoja. Hän esiintyi viimeisen kerran lauantaina ja kertoi keikkansa jälkeen Twitterissä olevansa jälleen koukussa esiintymiseen.

Saget tuli tunnetuksi myös Amerikan hauskimmat kotivideot -ohjelman juontajana.

Source Link is.fi