Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_5a0b95e81453d49ec8075f918f5f273a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
F1-fani paljasti kiusallisen asian Valtteri Bottaksesta – Uutisalue

F1-fani paljasti kiusallisen asian Valtteri Bottaksesta

Fani kaivoi esiin mielenkiintoisia F1-faktoja.

Formula ykkösten Hollannin GP:ssä tehtiin uusi onnistuneiden ohitusten ennätys, kertoo moottoriurheilusivusto GP Blog.

Havainnon teki Reddit-käyttäjä catchingisonething, joka julkaisi sosiaalisen median palvelussa seikkaperäisen selvityksen kisan etenemisestä.

Käyttäjä on listannut erikseen jokaisen kilpailussa tapahtuneen ohituksen ja yli kymmenen ”mahdollista ohitusta”, joita hän ei ole pystynyt näkemistään kuvakulmista vahvistamaan.

Kaikkiaan vahvistettuja ohituksia Hollannin GP:ssä oli ennätykselliset 186. Lukema ei sisällä ohituksia varikkokäyntien aikana, kierroksella ohitettavien autojen ohituksia tai ensimmäisen kierroksen aikana tehtyjä ohituksia.

Aiempi ohitusennätys oli tehty vuoden 2016 Kiinan GP:ssä, jossa ohituksia nähtiin 170.

Hollannin GP:n kärkikolmikko: Max Verstappen (kesk.), Fernando Alonso (vas.) ja Pierre Gasly (oik.). Kuva: Italy Photo Press / ZUMA

Sadekuurojen rikkomassa kisassa eniten ohituksia tehtiin kolmannella kierroksella, peräti 63 kappaletta, joka on myös uusi ennätys. Aiemmin yhden kierroksen aikana on tehty parhaimmillaan 45 ohitusta.

Yhteensä ohituksia tuli niin paljon, että kansainvälisessä kuvayhteydessä niistä näytettiin vain 59.

Redditiin kerätty data ei mairittele Alfa Romeon Valtteri Bottasta.

Listauksesta nimittäin paljastuu, että Bottas ohitettiin useammin kuin kukaan muu.

– Valtteri Bottas ohitettiin tässä kisassa 20 kertaa. Se saattaa olla uusi ennätys, käyttäjä listasi huomioitaan.

Koko kaudella eniten tietä on joutunut antamaan Kevin Magnussen (64 kertaa) ennen Nico Hülkenbergiä (63) ja Bottasta (60).

Valtteri Bottas saattoi tehdä Hollannissa kyseenalaista F1-historiaa. Kuva: Hoch Zwei / ZUMA

Maininnan arvoista Reddit-käyttäjän mielestä oli myös se, että Logan Sargeant oli ainoa kuljettaja, joka ei osallistunut ennätystalkoisiin. Hän ei ohittanut kisassa ketään. Eniten ohituksia teki Fernando Alonso (13).

Ylivoimaisesti MM-sarjaa johtavasta Max Verstappenista puolestaan paljastui jälleen uusi mykistävä fakta. Kukaan ei ole vielä tällä kaudella ohittanut Verstappenia ajamalla.

Verstappen voitti Hollannin GP:n ennen Alonsoa. Espanjalaisen yli 20 vuoden väli ensimmäisen ja viimeisimmän palkintopallisijoituksen välillä on uusi ennätys. Hän vei ennätyksen Michael Schumacherilta.

Kolmanneksi Hollannissa ehätti Pierre Gasly.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Italian Monzassa.

Source Link is.fi