Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_12ba92dc09348d20930bef06846f7bd2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
F1-kuljettajat ovat huolissaan turvallisuudesta – ”Katastrofin ainekset” – Uutisalue

F1-kuljettajat ovat huolissaan turvallisuudesta – ”Katastrofin ainekset”

Mercedeksen tähtikuljettaja, kuljettajien MM-tilaston nelonen George Russell avasi sanaisen arkkunsa F1:n täksi kaudeksi voimaan astuneista säännöistä, Motorsport kertoo.

Autoista tehtiin täksi kaudeksi painavampia ja renkaiden profiili muuttui matalammaksi. Tämä on johtanut siihen, että useilla kuljettajilla on ongelmia mukautua pomppivaan kyytiin.

– On vain ajan kysymys, ennen kuin joku loukkaantuu vakavasti. Kaikki eivät pysty pitämään autoa edes suorassa linjassa pomppujen vuoksi, Russell tokaisi.

Ongelmat jatkuivat Bakun katuradalla, missä yli kahden kilometrin mittaisella suoralla vaikutukset näkyvät voimakkaimmin. Kuljettajat ovat ilmaisseet huolensa omasta turvallisuudestaan ilmiön myötä. Kuljettajat pohtivat, onko ilmiö jo turvallisuusriski enemmän kuin ärsyttävä haitta, ja onko näin mahdollista jatkaa tulevaisuudessa.

Russell ei usko, että sama meno voi jatkua tulevaisuudessa.

– Kaikki katastrofin ainekset ovat käsillä. En tiedä mitä tulevaisuus tuo, mutta en usko, että kestämme tätä kolmea seuraavaa vuotta.

Kaikki tallit ovat raportoineet ja tuskailleet asian kanssa, mutta Mercedes on ajanut asiaa talleista aktiivisimmin.

Videolla näkyy kuinka Russellin ajama mersu rynkyttää ajettaessa. Myös pohjakosketukset näkyvät kipinöinä tienpinnassa.

Source Link is.fi