Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_ed49d87022f54dc1218766fd7776837c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Nuori mies puukotti toista Turun yössä, uhrille hengen­vaaralliset vammat – poliisi kaipaa havaintoja – Uutisalue

Nuori mies puukotti toista Turun yössä, uhrille hengen­vaaralliset vammat – poliisi kaipaa havaintoja

Noin 25-vuotiaan miehen epäillään puukottaneen hieman alle kolmekymppistä miestä Bar Kukan edessä Turun Linnankadulla. Puukotus tapahtui lauantaina aamuyöllä noin kello 2.30.

Epäilty pakeni paikalta Linnankatua sataman suuntaan ennen poliisin tuloa. Poliisi ei tavoittanut häntä yön aikana, mutta hän ilmoittautui itse poliisille lauantaina.

Uhrin vammat ovat hengenvaarallisia ja hän on hoidettavana Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Rikosta tutkitaan tapon yrityksenä.

– Meillä on sellainen käsitys, että epäilty ja uhri ovat tunteneet toisensa. Epäiltyä ei ole vielä kuultu, rikosylikomisario Jari Riiali kertoo.

Tapauksen silminnäkijöitä pyydetään ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

– Asianomistaja on vielä sairaalassa, joten häntäkään ei ole virallisesti kuulusteltu. Puhutettu toki alustavasti on. Motiivi ei ole tiedossa, Riiali sanoo.

Source Link is.fi