Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_bd6825a7d50c25653e7f1bbda4a84b93, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
F1-pomoa kuulusteltiin kahdeksan tuntia – näin sisäpiiristä kommentoidaan eron mahdollisuutta – Uutisalue

F1-pomoa kuulusteltiin kahdeksan tuntia – näin sisäpiiristä kommentoidaan eron mahdollisuutta

Christian Horner on kovan paineen alla.

Menestyksekkään Red Bullin F1-tiimin pomo Christian Horner esitti puolustuspuheensa Red Bullin palkkaamille tutkijoille perjantaina.

Alkuviikolla selvisi, että alainen syyttää Horneria epäasiallisesta käytöksestä. Red Bull toi asian julkisuuteen ja tiedotti käynnistäneensä itsenäisen selvityksen asian tutkimiseksi.

Helpolla F1-pamppua ei päästetä. The Sunin mukaan Horneria kuultiin noin kahdeksan tunnin ajan perjantaina.

JULKISUUTEEN ei ole kerrottu, mitä Hornerin epäilty epäasiallinen käytös tässä tapauksessa tarkoittaa. Prosessi lähti liikkeelle, kun Red Bullin työntekijä oli kertonut tallipäällikön käytöksestä.

Saksalaisen F1-insider -sivuston mukaan väitetty tapahtuma ajoittui Kitzbühelin syöksylaskukilpailun ympärille. Tietoa ei ole vahvistettu.

Horner kiistää kaikki syytökset. The Sunin mukaan Hornerilla ei ole aikomusta erota, eikä häntä ole pyydetty eroamaan.

– Christian on ollut paikalla jo monta tuntia. Toivomme pikaista ratkaisua, mutta se on epätodennäköistä. Tämä ei ole oikeudenkäynti, emmekä saa vastauksia nopeasti, Sunin haastattelema sisäpiiriläinen kertoi.

BBC:n haastattelemat sisäpiirilähteet puolestaan uskovat, että Horner saa tapauksen vuoksi potkut.

Normaalisti sliipattu Horner lähti kotoaan kuultavaksi Sunin mukaan synkän näköisenä. Syytökset ja tutkinnan alku käynnistivät F1-mediassa spekulaatiot kovasta sisäisestä valtataistelusta Red Bullin sisällä.

Juomajätin omistama F1-talli on voittanut kahdella viime kaudella kaudella sekä kuljettajien että valmistajien maailmanmestaruuden. Horner on johtanut Red Bull Racingiä siitä saakka, kun se aloitti Jaguarin paikalla 2005.

Juttua päivitetty 11.2. klo 18.27: Lisätty BBC:n sisäpiirilähteiden tiedot.

Source Link is.fi