Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_3e3fa0202263fda2b3f79cfcebba4989, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Fernando Alonso pyysi anteeksi puheitaan – sivalsi samalla todella kovan väitteen – Uutisalue

Fernando Alonso pyysi anteeksi puheitaan – sivalsi samalla todella kovan väitteen

F1-tähti Fernando Alonso pyytää anteeksi kollegaltaan Lewis Hamiltonilta, kertoo The Guardian -lehti.

Alpine-kuljettaja Alonso ja Mercedes-ajaja Hamilton osuivat autoillaan yhteen Belgian GP:n alussa. Törmäyksen yhteydessä Alonso tokaisi tiimiradioon, että Hamilton on idiootti ja osaa ajaa vain silloin, kun ampaisee kilpailuun ensimmäisestä lähtöruudusta.

Hamilton, 37, oli jo aiemmin myöntänyt, että rytäkkä oli hänen syynsä. Kolarointi johti Hamiltonin kauden ensimmäiseen keskeytykseen.

Alonso, 41, toteaa nyt, että puheissa oli kyse hetken mielijohteesta ja ylireagoinnista. Hän myös ylisti Hamiltonin kuljettajan kykyjä.

– Siitä seuraa iso mediamylläkkä, kun sanoo jotain brittikuljettajaa vastaan. Mutta, joka tapauksessa, pyydän anteeksi. En ajattele sillä tavalla, mitä sanoin, Alonso totesi The Guardianin mukaan.

BBC:n mukaan Alonso kertoi samassa yhteydessä mielipiteensä siitä, että latinokuljettajien sanomisia ja heille sanottua käsitellään F1-ympyröissä eri tavalla kuin muiden sanomisia.

– Minulle ja Checolle (Sergio Perez) ja Carlokselle (Sainz Jr.) on sanottu paljon kaikenlaista.

– Jos latinokuljettajalle sanotaan jotain, kaikki on vähän hauskempaa. Kun muille sanotaan jotain, se onkin vähän vakavampaa, Alonso totesi BBC:n mukaan.

Lisäksi Alonson raportoitiin pohdiskelleen, että onko tiimien radioliikenteen lähettäminen televisiossa ylipäätään asiallista.

Lewis Hamilton on supertähti.

Hamilton ja Alonso olivat tallitovereina McLarenilla kaudella 2007, jolloin suomalaistaituri Kimi Räikkönen, 42, voitti ikimuistoisesti maailmanmestaruuden Ferrarilla.

Britti Hamiltonin ja espanjalaisen Alonson välit tallitovereina kiristyivät varsinkin kauden 2007 loppua kohden. Hamilton oli tuolloin huippukyvykäs F1-tulokas ja Alonso jo kaksinkertainen maailmanmestari Renault’n ratista vuosilta 2005 ja 2006.

Sittemmin Hamilton on voittanut yhteensä seitsemän maailmanmestaruutta. Alonson tilastoissa on edelleen kaksi MM-titteliä.

F1-sarjan seuraava osakilpailu kaasutellaan Hollannissa sunnuntaina.

Source Link is.fi