Banner Before Header

Halle Berryn, 55, romanttinen kuva aiheutti valtavan onnittelutulvan – pian näyttelijän oli pakko paljastaa totuus

Hollywood-tähti Halle Berry, 55, julkaisi viikonloppuna romanttisen kuvan, jossa hän näyttäisi poseeraavan jonkinlaisessa kappelissa yhdessä miesystävänsä Van Huntin kanssa. Pari suutelee heidän lomamatkallaan napatussa kuvassa hellästi ja sen kuvatekstissä Berry toteaa ”it’s official” eli vapaasti suomennettuna ”se on virallista”.

Berryn kuvaan alkoi tulvia nopeasti tuhansia viestejä, joissa häntä ja laulajana tunnettua Huntia onniteltiin lämpimästi sydänemojien kera. Kommentoijat vaikuttivat olevan vakuuttuneita siitä, että pari oli mennyt kaikessa hiljaisuudessa naimisiin ja julkisti nyt avioliittonsa koko maailmalle.

Kommentoijien seuraan liittyivät myös muun muassa Dwayne ”The Rock” Johnson ja Naomi Campbell, jotka luulivat muiden tapaan parin menneen naimisiin.

Kommentoijilta jäi kuitenkin huomaamatta, että Berryn julkaisussa oli myös toinen kuva. Siinä hän ja Hunt hymyilivät kameralle ”on vuosi 2022” -tekstin kera. Berryn oli julkaisullaan tarkoitus kertoa nokkelasti, että vuosi oli vaihtunut ja uusi ajanjakso alkanut.

Berryn vitsi ei kuitenkaan mennyt perille kaikille, vaan hänen uskottiin todella avioituneen Huntin kanssa. Pian näyttelijä joutui oikomaan aiempaa julkaisuaan Instagramissa.

– Me vain pelleilimme uudenvuoden kunniaksi! Ihmiset eivät selvästi pyyhkäise niin paljon kuin luulimme, Berry totesi viitaten julkaisunsa toiseen kuvaan, jonka olisi saanut esille pyyhkäisemällä.

– Kiitos kuitenkin onnitteluistanne, ne koskettivat meitä! hän jatkaa.

Berry ja Hunt julkistivat suhteensa Instagramissa syksyllä 2020. Berry on ollut aiemmin naimisissa kolmesti ja hänellä on kaksi lasta.

Source Link is.fi