Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_98e851c4e4d358ce3d58f242258e184c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Harri Koivunen oli cup-karsintojen kuuma nimi – Uutisalue

Harri Koivunen oli cup-karsintojen kuuma nimi

Turkulainen voitti sekä valmentajana että lainakuskina.

Vermon T65-kohteissa nähtiin totuttua enemmän hyvin kokemattomia ravureita keskiviikkona. Voittajista ruusuista tulevaisuutta on helppo povata ainakin Jeppas Winstonille. Veli-Matti Allenin suojatti kiri räväkästi ja noteerasi 2120 metrin kisassa komean kilometriajan 15,5a, vasta uransa kolmannessa kilpailussa.

– Tosi hieno tuttavuus, juoksijahevonen viimeisen päälle, ohjastaja Harri Koivunen hehkutti.

Jeppas Winstonin keskiviikkona voittama lähtö oli Kuuma cupin karsintalähtö. Finaali ravataan kahden viikon kuluttua ja voittaja kuittaa 8000 euroa.

Koivuselle tuli karsintavoitto myös valmentajana. Kirikykyinen ennakkosuosikki Not Bad säästi voimansa loppuun ja kepitti muut vaivattoman näköisesti. Tammaa ohjasti treenarin poika Olli Koivunen.

– Lähtötilanne on vähän hankala Not Badille vielä, varsinkin takarivistä startatessa. Sillä ei pääse vielä lujaa liikkeelle ja siksi jäätiin tosi kauas taakse. Mutta vaikka jouduttiin aloittamaan kiri tosi aikaisin, hevonen oli tänään huippuhyvä ja teki uransa parhaan juoksun.

T65-kupongin ulkopuolella ravatun Kuuma cupin karsinnan vei Juha-Pekka Vilkmanin valmentama ja Juha Utalan ohjastama Cocktail S.

Neljättä kertaa urallaan kilpaillut Francis Goodland jatkaa tappiottomana myös keskiviikon jälkeen. Hevonen ei ollut lähdönuusinnoista millänsäkään ja nappasi kärkipaikan, minkä piti maaliin saakka.

Ruotsissa syntynyt 7-vuotias ruuna vetäisi loppusuoralla parinkymmenen metrin eron vastustajiinsa.

– Kaikki meni oikein hyvin loppuun asti. Kivantuntuinen hevonen, ohjastaja Hannu Torvinen kommentoi Paula Kansosen valmentamasta voittokoneesta.

Lue lisää: Harvinainen hevonen loksauttaa suut auki – takana tinkimätön työ kalenteria vilkuilematta

Enintään 60 000 euroa tienanneiden lämminveristen kisassa kärkikaksikko Jakob K.Boko–Magazine Match otti toisistaan mittaa pitkin matkaa.

Magazine Match valtasi kärkipaikan puolimatkassa ja johti vielä loppusuoralle käännyttäessä, mutta Jakob K.Boko oli vahvempi ja paineli uudelleen edelle lopussa.

Ohjastaja-valmentaja Jari Kinnunen sanoi voittajahaastattelussa, että tunsi vastustajan heikkouden ja käytti sitä hyväkseen matkalla.

– Magazine Match on tuttu kilpakumppani. Päätin vastata vähän aikaa ja ärsyttää sitä, että kaasu jää päälle. Sitten vain liftattiin perässä. Kova vastus saatiin ja hieno kamppailu nähtiin.

Voittoaika 12,9a/2120 metriä on Jakob K.Bokon uusi ennätys.

4-vuotiaiden lämminveristen Derby-sarjassa Ranch Whodidwhat oli etevin. Keskijoukoissa matkanneelle kirihevoselle sopi mainiosti, että kärki ajoi alun ylivauhtia ja alkoi hiipua jo loppukurvissa. Vielä kun ennakkosuosikki Patriot Ale tarjosi vetoapua kirissä, Tapio Mäki-Tulokkaan tallin tamma voitti vaivattomasti.

Ranch Whodidwhat rullaili niin rennosti loppusuoraa maaliin saakka, että ohjastaja Hannu Torvinen sai olla vain matkustajana.

Rivin ainoassa suomenhevosten lähdössä Harri Koivunen täydensi hienon ravi-iltansa ja ajoi T65-voiton Minna Hakalan valmentamalla ja omistamalla Gimmalla. Vahvasti kirineen tamman ykköstila varmistui maalikameran kuvassa.

Oikea T65-rivi

T65-1: 10 Jeppas Winston

T65-2: 10 Not Bad

T65-3: 2 Jakob K.Boko

T65-4: 5 Francis Goodland

T65-5: 4 Ranch Whodidwhat

T65-6: 8 Gimma

Kuusi oikein -tuloksille: 67,51 euroa

Viisi oikein: 2,38 e

Source Link is.fi